Toni Korkeakunnas liikuttui HJK-fanien eleestä – jakoi upeat sanat Perparim Hetemaj'sta

Tulosruutu: HJK menetti kahden maalin johdon

Torstai oli jäähyvästien aikaa Helsingin Bolt Areenalla. Suomalaisen jalkapallon ikoni Perparim Hetemaj pelasi viimeisen pelinsä kotimaan kentillä. HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas esiintyi puolestaan viimeistä kertaa kotistadionilla Klubin luotsina – ainakin tällä erää. HJK:n kannattajat muistivat upealla tavalla Korkeakunnasta, joka otti lämpimän eleen kunnialla vastaan.

Kun HJK:n ja Aberdeenin UEFA:n konferenssiliigan ottelu päättyi, kotijoukkueen fanipäätyyn alkoi nousta iso plakaatti.

”Kiitos Toke” ja sydän perään. 

Ottelun tauottua lehdistötilaisuuteen istahti liikuttunut mies. 

– Meillä on ollut jo pidemmän aikaa hieno yhteys fanien kanssa. Sieltä on tullut jo useamman pelin jälkeen lauluja ja olen saanut niitä videoiden kautta ihan baareista asti. Olen hyvin kiitollinen ja nöyrin mielin kaikesta tuosta. Ei tämä nyt ihan perseelleen mennyt, jos tämmöinen vaikutus on tehty yhteisöön, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas kiitteli tunteikkaana. 

Korkeakunnas nojasi taaksepäin ja mehusteli fanien hienoa elettä.

– Muistan tämän hyvin pitkään. Tätä on kiva muistella, kun menee alkuvuodesta palmujen alle. Saatan ottaa muutaman oluen ja miettiä, että olipas hauskaa, Korkeakunnas naurahtaa, lisäten perään:

– Tämä pätkä on ollut ihan poikkeuksellista aikaa. Huikeaa, Korkeakunnas kiittelee. 

HJK ilmoitti jo marraskuun alussa, että seuran uusi päävalmentaja on Ferran Sibila. Klubin seurajohto päätti, ettei sen yhteistyö jatku Korkeakunnaksen kanssa enää tämän kauden jälkeen.

Mitä nyt? Se on hyvä kysymys.

– Katsotaan. Olen avoin kaikelle. Jotain kontakteja on tullut, mutta mikään ei ole lähellä. Minulla on hyvä juttu menossa maajoukkueen kanssa, joten en ole huolissani, Korkeakunnas kommentoi. 

Juttu jatkuu kuvan alla.

Lämpimiä sanoja

Korkeakunnaksen HJK-pesti päättyy joulukuun puolessa välissä, kun Klubi vierailee Kreikassa PAOK:n luona. 

Kyseiseen kamppailuun päättyy myös yksi upea ura. HJK:n ikoninen pelaaja, suomifutiksen legenda Perparim Hetemaj kun lyö pelin jälkeen nappulat naulaan.

– Piin kova ammattilainen, Korkeakunnas kehuu Hetemaj'ta.

– Hän ei halua hävitä yhtään tilannetta ja hän ei ole läheskään samaa mieltä siitä, että oliko pallo yli vai ei, vaikka puhutaan ihan jostain perusharjoituksesta. Hän on todella motivoitunut kaveri ja yksi pahimmista kujeilijoista. Hän pitää kopissa hyvää meininkiä yllä, Korkeakunnas kuvailee.

Korkeakunnaksen mukaan Hetemaj otti viime kaudella suomifutiksen lupauksen Casper Terhon siipiensä alle. Tällä kaudella Hetemaj on koulinut HJK:n uutta timanttia Topi Keskistä.

– Hän osaa oikealla tavalla kertoa, että mitä vaatii, jotta pääsee eteenpäin, Korkeakunnas sanoo Hetemaj'n ja Keskisen yhteistyöstä.

– Iso rispekti ”Perpan” uraa kohtaan. On ollut kunnia olla hänen valmentajansa. On selvää, että välillä läiskyy yli, mutta persoonat ovat erilaisia. Huikea tyyppi, Korkeakunnas jakaa upeita sanoja Hetemaj'sta.

Lue myös:

    Uusimmat