Tommi Evilä vauvanhoidosta: Vaipat vaihtuvat näppärästi

Tanssikisasta pudonneen Tommi Evilän arki kuluu jatkossa tiiviisti vauvanhoidossa. Miehen mukaan vauva-arjen opettelu on sujunut erittäin hyvin.

Tommi Evilä toivotti esikoispoikansa tervetulleeksi maailmaan sunnuntaina 5. lokakuuta 2014. Mies on nyt puolisonsa Astan kanssa ehtinyt reilun viikon totutella uuteen vauva-arkeen.

– Kyllä tässä on reilusti päässyt nauttimaan vauvan hoidosta. Se sujuu jo tosi hyvin. Olen tosi nopea oppimaan. Vaipatkin vaihtuvat näppärästi, Tommi naurahtaa.

– Juuri saimme neuvolasta puhtaat paperit siitä, kuinka vauvaa on hoidettu, että kyllä se sujuu, mies lisää.

Vaikeuksiakin uuden tulokkaan kanssa on ollut varsinkin, kun tuoreet vanhemmat eivät aina ymmärrä, mitä pienokainen haluaa heille viestittää.

– Vauvani ilmaisukyky on niin rajallinen. Hän heiluttaa käsiään tai huutaa. Ja se huutaminen tuntuu niin sydäntäsärkevältä, vaikka vauva saattaa vain yrittää sanoa, että faija hei, mun vaippa on huonosti.

– Aina kun lapsi rääkäisee, niin se tuntuu siltä, että maailma hajoaa ihan justiinsa. Siihen täytyy vain totutella. Ja jos en totu, niin sitten pitää vain hommata kuulosuojaimet, joissa on samassa radio.

Tanssikisasta lähtöpassit saanut Tommi aikoo nyt keskittyä täysillä perhe-elämään. Vauvan lisäksi erityishuomiota saa jatkossa nauttia myös oma puoliso.

– Heti tanssikisan ratkettua menin kotiin ja kasasin viimein vaunut ja pinnasängyn. Puolison hemmottelu on sitä, että emäntä saa nukkua päiväunia. Hänen yöunet jäävät vielä lyhkäisemmiksi kuin meikäläisen.

– Kotona oltiin tietysti onnellisia nyt, kun pääsen täysipainoisesti kotiin. Apuani kaivataan ja siellä mun paikka nyt on. Sitä kautta se hemmottelukin sitten tulee, kun emäntä saa palautumisaikaa, Tommi sanoo.

Tähtitanssien suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.  

Lue myös:

    Uusimmat