Ensimmäistä lastaan odottavalta Tuija Pehkoselta rehellinen raskaustunnustus: "Ei ole ollut ihan hehkuvinta aikaa"

9:27
Tuija Pehkonen kertoo kesäkuulumisistaan.

Juontaja Tuija Pehkonen odottaa puolisonsa Eero Ettalan kanssa ensimmäistä lasta.

Kesäterassi-ohjelmaa juontava Tuija Pehkonenja hänen aviomiehensä, lumilautailijana ja televisiosta tuttu Eero Ettala odottavat esikoislastaan. Pehkonen kertoo voivansa alkukuukausien pahoinvoinnin jälkeen hyvin, vaikka viime päivien helteet ovatkin olleet tukalia vatsan kanssa.

– Nyt voin hyvin. Raskaushehku. Mielestäni siinä on jotain urbaania legendaa. En tämän raskauden kohdalla allekirjoita sitä. Ei ole ollut ihan hehkuvinta aikaa, Pehkonen kuvailee.

"Eerolla on ollut vähän perässä pysymistä"

Juontajatähti kertoo hankkineensa pienokaiselle jo kaiken tarvittavan hyvissä ajoin. Myös pesänrakennusvietti on tullut voimakkaana, vaikka hän luuli, ettei sitä hänelle edes tulisi.

– Se on kyllä iskenyt todella voimallisesti. On lähtenyt matot ja yöpöydät vaihtoon. Olen hankkinut kaiken, mitä puolimetrinen ihminen voi tarvita pinnasängystä syöttötuoliin. On minulla vähän lähtenyt lapsesta. Pakko myöntää.

– Nyt minulla on kova uho laittaa kotona kaikki uusiksi. Eerolla on ollut vähän perässä pysymistä, kun on illalla alettu vaihtamaan vaatehuoneessa järjestystä, koska se on ollut pakko tehdä juuri silloin.

Yrittäjillä ei ole äitiyslomaa

Suositun juontajatähden kesä on aina ollut kaikista tiukin työsesonki. Kesäterassi-ohjelman lisäksi Pehkonen tekee Yle Puheelle henkilöhaastatteluja. Häneltä on myös tulossa tv-sarja, jota kuvattiin Kanadassa vuoden alussa. Tuleva äiti ei aio jäädä vauvan kanssa varsinaiselle äitiyslomalle.

– En jää äitiyslomalle, koska olen yrittäjä. Meillä on ihana tilanne, koska olemme Eeron kanssa molemmat yrittäjiä ja ollemme molemmat kotona. Toivottavasti me pystymme tekemään omia projekteja. Toinen voi aina kulkea vauvan kanssa siinä. Varmasti saadaan kaikki sovittua hyvin.

Tuleva isä Eero Ettala on ollut ihana tuli puolisolleen koko raskauden ajan.

– Hän on ollut todella ihanasti tukena ja keskittynyt pitämään huolta minusta ja vatsasta.

Kesäterassi MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 13.7. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja