Tom ehti asua asunnossaan kaksi vuotta, ennen kuin hoksasi omistavansa tiskikoneen – "En ymmärrä, miten tämä on mahdollista"

Suoristaako tiskikone hammasharjat entiseen muotoonsa? Lopputulos yllätti hammaslääkärin:"Erikoinen ja merkittävä löydös" 1:45
Katso myös: Suoristaako tiskikone hammasharjat entiselleen? Ällistyttävä tulos!

Brittitoimittaja kertoo tajunneensa vasta kahden vuoden asumisen jälkeen, että hänen keittiössään on astianpesukone.

Toisinaan jopa omasta kodista voi löytyä elämää mullistavia asioita. Eräs mies ehti esimerkiksi tiskata lautasensa 10 vuoden ajan käsin, kunnes hoksasi astianpesukoneestaan arkea helpottavan säädön. 20-vuotias mies puolestaan sai kuulla käyttäneensä uunia aivan väärällä tavalla. Monelta on mennyt ohi myös eräs leivänpaahtimen ominaisuus.

Tom Halen tunnustus Twitterissä on kuitenkin vertaansa vailla. Brittimies paljasti asuneensa kodissaan jo kaksi vuotta ja tajunneensa vasta hiljattain omistavansa astianpesukoneen, uutisoi muun muassa Mirror.

– Olen shokissa. Olen asunut tässä kämpässä kaksi vuotta, ja keksin vasta tänään, että siellä on tiskikone, mies myöntää somejulkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muun muassa tiedesivusto IFL Sciencen toimittajana työskentelevä Tom, 30, valaisi somekansalle luulleensa, että keittiössä on "valekaappi".

– Olen tuhlannut elämäni päiviä tiskaamalla, mies päivittelee.

"En ymmärrä, miten tämä on mahdollista"

Julkaisulla on yli 200 000 tykkäystä ja se on saanut osakseen runsaasti ihmetteleviä kommentteja.

– Vitsailetko? tiedusteli eräs käyttäjä.

– Tämä on ollut kaikkien reaktio tähän uutiseen, Tom myöntää, mutta on vakuuttanut, että tarina on tosi.

– En ymmärrä, miten tämä on mahdollista. Miten kukaan ei vetänyt kahvasta tarkistaakseen? kummasteli yksi ihmettelijöistä.

Tomin mukaan kahvasta tulee vetää oudossa kulmassa ja suhteellisen lujaa, joten ilmeisesti tiskikone ei aukea niin helposti kuin voisi kuvitella.

– Se, ettet missään vaiheessa kokeillut riuhtaista nopeasti, kertoo valtavasti uteliaisuuden tasostasi, totesi eräs.

– Tämän takia naiset toteavat, että "miehet!", kuittasi eräs nainen.

– Voi olla, ettet ole löytänyt kaikkia huoneita. Kokeile vetää isoista, puisista asioista seinällä, ivasi yksi kommentoija.

– Pidän siitä faktasta, että olet journalisti, näpäytti eräs mies.


Lue myös:

    Uusimmat