Töllötuomarit hämmentyvät Kolmiodraama-treffien tuppisuisesta Petristä: "Mikset kysele mitään?"

Töllötuomarit hämmentyvät Kolmiodraama-treffien tuppisuisesta Petristä: "Miksi et kysele Sannalta mitään?" 4:11
MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen pohtivat, miksi Sannan ja Petrin treffit epäonnistuivat Kolmiodraama-ohjelmassa.

MTV3-kanavan tiistai-illoissa nähtävä Kolmiodraama-rakkausreality saa Töllötuomarit ihmettelemään, miksi 45-vuotiaiden Sannan ja Petrin treffit sujuvat niin nihkeästi. Sanna kyselee ja Petri vastaa. Missä on treffailun vastavuoroisuus?

Kolmiodraama-ohjelman kolmannessa jaksossa ohjelman kaikki viisi paria muuttivat neljäksi viikoksi yhteen – kukin eri puolille Helsinkiä.

Ennen yhteenmuuttoa 45-vuotias tamperelainen liikunta-alan yrittäjä Sanna valitsi kahdesta ehdokkaasta viestittelyn perusteella treffikumppanikseen samanikäisen Petrin.

He päätyivät sokkotreffeille ravintolaan, jossa 45-vuotias vantaalainen myyntineuvottelija Petri totesi kameroille heti alkuun, ettei olisi törmännyt Sannaan deittisovelluksessa tämän korkean iän puolesta.

Petri on lapseton sinkku, joka kertoi jo Sannalle viestitellessä kaipaavansa kenties vielä lapsia. Sannan lapset taas ovat jo sen ikäisiä, ettei Sanna kaipaa enää lisää lapsia elämäänsä.

Keskustelu treffeillä osoittautui hyvin yksipuoliseksi, ja MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen jäivät ihmettelemään, miksi Sanna oli ainoa, joka kyseli ja oli innokas tutustumaan toiseen.

– Sanna kyseli ja Petri vastaili. Petri kuitenkin sanoi kameroille olevansa ihan kiinnostunut Sannasta, joten miksi hän ei kysellyt Sannalta yhtään mitään? Utula ihmettelee.

– Petri olisi aivan hyvin pystynyt kyselemään Sannalta, sillä tämä antoi kyllä kysymyksille tilaa, Lintunen sanoo.

– Kyllähän se kyseleminen treffeillä pitää olla vastavuoroista, Utula jatkaa.

Sannan kyseleminen jatkui myös yhteenmuuton jälkeen.

– Siinäkään ei tullut mitään kunnon keskustelua, Lintunen sanoo.

– Niin, koska Petri ei puhu mitään. Sanna ottaa kopin kaikesta.

Sanna kertoi olleensa ensimmäisen yhteisen päivän jälkeen aivan puhki.

– On aika raskasta olla toisen seurassa, jos et voi olla oma itsesi ja jos kommunikointi ei ole soljuvaa, Utula toteaa.

Kolmannessa jaksossa nähty parien yhteenmuutto aiheuttaa Töllötuomareissa muitakin epämukavia tuntemuksia, sillä Sami kohtelee deittikumppaniaan Terhiä huonosti.

Katso Töllötuomareiden tuore jakso kokonaisuudessaan tästä tai MTV Katsomosta:

Uusi seikkailureality paljastaa suomalaisjulkkiksista uusia puolia 17:14

Jaksossa puidaan myös Samin ja Terhin yhteenmuuttoa Kolmiodraama-sarjassa, Race Across The World Suomi -osallistujia ja Oscar-voittaja Kate Winsletin Suomi-kytköstä.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat