Välinpitämättömän Samin käytös muuttui äkisti uuden kumppanin myötä – Kolmiodraama-sarjan käänteet puhuttavat Töllötuomareita

Kolmiodraama-osallistujan käytös pöyristyttää Töllötuomareita 17:50
Katso Töllötuomareiden tuoreesta jaksosta, mitä mieltä Katri Utula ja Katja Lintunen ovat Kolmiodraama-sarjan uusista käänteistä, Lauri Tähkän lopettamisilmoituksesta ja Niko Saarisen luovutuspäätöksestä Race Across the World -ohjelmassa.

Kolmiodraama-sarjassa ikävästi Terhiä kohdellut Sami oli yhtäkkiä muuttunut mies, kun hän tapasi Christinan sokkotreffeillä. Töllötuomarit vihjaavat, että uusia käänteitä on kuitenkin luvassa.

Tiistai-illan Kolmiodraama-jaksossa ohjelman viisi pääsinkkua pääsivät treffeille uusien deittikumppaneidensa kanssa. 

32-vuotiaan Samin ja 28-vuotiaan Christinan treffit hyvin, ja Samin käytös poikkesi täysin siitä, miten hän kohteli Terhiä, 29, kaksikon ensitreffeillä. 

Tuolloin Sami ei katsonut Terhiä lainkaan silmiin ja sai tästä myös Terhiltä palautetta.

Christina puolestaan korosti Samin katsekontaktia.

Sami otti heti katsekontaktin, mikä minuun aina vetoaa, Christina sanoi.

Sami oli tosi hymyileväinen ja hänen silmänsä ovat tosi kauniit. 

MTV Uutisten Töllötuomarit  Katri Utula ja Katja Lintunen laittoivat merkille Samin muuttuneen käytöksen ja koko olemuksen: Sami oli Christinan edessä kuin sulaa vahaa lempeän hymyn ja katseen kera.

– He olivat kumpikin toisistaan tosi kiinnostuneita. Se oli jotenkin tosi liikuttavaa. Christina on selvästi Samin tyyppinen ihminen, Töllötuomarit pohtivat.

Töllötuomarit-jaksossa paljastuu kuitenkin, että Samin osalta on luvassa myös uusia käänteitä.

Sami kertoi Kolmiodraama-jaksossa ihastuneensa Christinan itsevarmuuteen ja siihen, että tämä oli treffeillä täysin oma itsensä. 

Tykkäsin näkemästäni. Pitkät, hulmuavat, vaaleat hiukset kiinnittävät huomion. Ja muutenkin koko olemus, Sami kehui.

Kommunikointi on joustavampaa, eikä niin intensiivistä kuin se on esimerkiksi Terhin kanssa. Paljon paljon enemmän sellainen, mistä itse tykkään.

Kumpikin kertoi kameroille, että haluaa nähdä toisen uudelleen.

Jään miettimään yöunissani häntä ja mietin, millaista hänen kanssaan olisi jatkossa, Christina totesi treffien jälkeen.

Sami kertoi, että olisi valinnut Christinan jo aiempien viestien perusteella, jos olisi tiennyt, millainen tyyppi siellä on vastassa.

Jos nyt jälkiviisastellaan, niin hän olisi ollut oikea valinta, Sami sanoi.

Töllötuomarit puivat Samin ja Christinan lisäksi myös Samin nykyistä suhtautumista Terhiin, ja oman osansa saavat myös Mirella ja Joonatan.

Katso Töllötuomarit kokonaisuudessaan MTV Katsomosta tai yllä olevalta videolta. Jaksossa puidaan myös Kolmiodraama-Mirellan ikävää käytöstä Joonatania kohtaan.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat