Kolmiodraama-Sami ihastui ja vetäytyi Christinasta reilussa vuorokaudessa – Töllötuomarit hämmentyvät: "Mitä tapahtui?"

Kolmiodraama-Sami ihastui ja vetäytyi Christinasta reilussa vuorokaudessa – Töllötuomarit hämmentyvät: "Mitä tapahtui?" 15:24
Katso tuore Töllötuomarit-jakso, jossa Katri Utula ja Katja Lintunen käyvät syvällisesti läpi Kolmiodraama-rakkausrealityssa esiintyvää suhteen alkuahdistusta.

Kolmiodraama-sarjassa Christinaan vastikään ihastunut Sami alkaa äkisti etääntyä kesken treffien ja ilmoittaa haluavansa edetä hitaasti. Töllötuomarit pohtivat, mitä ihmettä kaksikon välillä tapahtui näin lyhyessä ajassa.

MTV3-kanavan Kolmiodraama-rakkausrealityn tiistain jaksossa taksinkuljettaja Sami, 32, lähtee toisille treffeille ihastuksenkohteensa, lähihoitaja Christinan, 28, kanssa. 

Vain reilua vuorokautta aiemmin Christina on osoittautunut Samin mielestä lähes täydelliseksi kumppaniksi, kun he ovat tutustuneet ensitreffien merkeissä. 

Sami on ollut vahvasti ihastumassa Christinaan – ja toisinpäin.

Tällä kertaa he viettävät aikaa jääkiekko-ottelussa, jossa Sami alkaa äkisti käyttäytyä välttelevästi Christinaa kohtaan. Hän ei katso silmiin, eikä pyri toisen lähelle.

Christina reagoi tilanteeseen yrittämällä saada Samilta entistä enemmän huomiota sitä mukaa, kun Sami vetäytyy.

MTV Uutisten TöllötuomaritKatri Utula ja Katja Lintunen puivat kyseistä tilannetta ja pohtivat syitä molempien käytökselle.

Erityisesti Samin äkillinen mielenmuutos ihmetyttää.

– Mitä ihmettä on voinut tapahtua vain reilussa vuorokaudessa? Sami oli juuri aivan ihastunut Christinaan ja nyt häntä alkoikin ahdistaa? Utula ihmettelee.

Sami kertoo jääkiekko-ottelun aikana kameroille, että he olivat keskustelleet Christinan kanssa ennen peliä siitä, miten Christina haluaisi edetä suhteessa nopeammin kuin hän.

He ovat tässä vaiheessa tunteneet toisensa reilun vuorokauden, ja Christina on muuttanut Samin ja Terhin, 29, luokse edellisenä päivänä.

– Alkoiko Samia ahdistaa se, kun he ovat heti niin intensiivisesti koko ajan yhdessä? Lintunen pohtii.

Töllötuomareilla on selkeä näkemys siitä, miksi kumpikin toimii tietyllä tavalla ja mitä kaksikon tulisi tehdä seuraavaksi. Entä miltä kaksikon suhteen tulevaisuus näyttää? 

Katso Kolmiodraama-sarjaan keskittyvä Töllötuomarit-jakso yllä olevalta videolta tai MTV Katsomosta!

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat