Kolmiodraama-Samilta kylmä reaktio, kun Terhi saapuu yhteiseen kotiin: "Hän ei katsonut minua silmiin"

Samin ja Terhin muuttavat yhteen – yhteiselo ei ala sopuisasti: ”Vähän jouduin puremaan hammasta” 1:21
Samin ja Terhin muuttavat yhteen – yhteiselo ei ala sopuisasti: ”Vähän jouduin puremaan hammasta”

Sami ja Terhi muuttavat saman katon alle Kolmiodraama-ohjelmassa.

Kolmiodraama-ohjelman kolmannessa parit muuttavat neljäksi viikoksi yhteen eri puolille Helsinkiä. Viime jaksossa katsojia puhutti erityisesti Samin ja Terhin treffit, kun suorasanainen Terhi tenttasi Samia kysymyksillä, etteikö tämä ole kiinnostunut hänestä fyysisesti. 

– Tilanne oli ehkä vähän outo ja itseäni ehkä snadisti ahdisti, mutta suurin piirtein pystyi olemaan oma itsensä, Sami muisteli treffejä ohjelmassa.

Sami saapuu ensimmäisenä kaksikon yhteiseen kotiin ja valitsee itselleen talon isoimman makuuhuoneen, jossa on paljon kaappitilaa. Terhi saapuu myöhemmin paikalla ja huutelee missä Sami on, joka järjestelee tavaroitaan asunnon yläkerrassa. 

– Ehkä Samin vastaanotto oli vähän erikoinen, en olisi tuollaista heti suoraan sanottuna odottanut häneltä. Hän ei ensinnäkään katsonut minua silmiin, sitä vaan tartuttiin kasseihin ja lähdettiin viemään ylös, Terhi kuvailee.

Pian Terhille selviää, että hänelle jäi talon pienempi makuuhuone. Tätä asiaa Terhi ei sulata helposti ja kysyy asiasta Samilta.

– Fiiliksen mukaan, otin vain, Sami vastaa Terhille.

Kaksikon yhteisasumiseen tulee pian mutkia enemmän matkaan, kun molemmat purkavat matkalaukkunsa. Katso yllä olevalta videolta.

Terhi ottaa myöhemmin puheeksi Samin kylmän vastaanoton. 

– En minä nyt enää tätä pysty pelastamaan millään, se tilanne meni jo. Sen pystyn myöntämään, että minä en pysty vastaamaan sinun innostukseesi, Sami kertoo Terhille.

– Mihin innostukseen? Terhi kysyy.

Sami kuvailee, kuinka hän on paljon rauhallisempi kuin Terhi. Myöhemmin Terhi avaa tuntojaan haastattelussa kameralle.

– En tiedä ylidramatisoinko, mutta mielestäni hän on välinpitämätön.

"OIisin ottanut tavarani ja lähtenyt pois" – Samin jäätävä käytös Terhiä kohtaan tyrmistyttää Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa:

Näyttikö Pinja Akulle muutamat "sirkustemput"? 24:31

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat