Kolmiodraama-Samin moukkamainen käytös raivostuttaa Töllötuomareita: "Käy sääliksi Terhiä"

Kolmiodraama-Samin moukkamainen käytös raivostuttaa Töllötuomareita: "Käy sääliksi Terhiä" 4:37
MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen sanovat suorat sanat Kolmiodraama-ohjelmassa nähdystä Samin ja Terhin yhteenmuutosta.

MTV3-kanavan tiistai-illoissa nähtävä Kolmiodraama-rakkausreality saa Töllötuomarit tunteiden valtaan. Kolmannessa jaksossa nähty parien yhteenmuutto aiheuttaa erittäin epämukavia tuntemuksia, sillä Sami kohtelee deittikumppaniaan Terhiä huonosti.

Kolmiodraama-ohjelman kolmannessa jaksossa ohjelman kaikki viisi paria muuttivat neljäksi viikoksi yhteen – kukin eri puolille Helsinkiä.

MTV Uutisten Töllötuomarit keskittyvät analysoimaan erityisesti taksikuski Samin, 32, ja lähihoitaja Terhin, 29, yhteenmuuttoa Helsingin Vuosaareen.

Jo edellisjakson ensitreffeillä Terhiä välttelevästi kohdellut Sami päätyi parin kaksikerroksiselle asunnolle ennen Terhiä ja valitsi itselleen heti talon isoimman makuuhuoneen.

Kun Terhi saapui paikalle, Sami ei vaivaantunut aluksi edes tervehtimään Terhiä, vaan jäi lajittelemaan omia vaatteitaan yläkerran makuuhuoneeseensa. 

Lopulta Sami saapui paikalle vain valittaakseen Terhille tämän matkalaukkujen määrästä. Hän ei tervehtinyt eikä katsonut Terhiä kohti.

Töllötuomarit Katja Lintunen ja Katri Utula ovat erittäin hämmentyneitä Samin käytöksestä.

– Normaalisti ihminen tulisi kohteliaasti tervehtimään, halaisi ja sanoisi, että tervetuloa, meillä on täällä upea asunto, Utula sanoo.

– Miten voit kohdella toista noin huonosti? Että hän ei tule edes tervehtimään, vaan häntä joutuu huhuilemaan paikalle. Ja sitten hän vielä valitsee itselleen talon parhaimman makuuhuoneen omin nokkinensa.

Lintunen kiittelee Terhin käytöstä kyseisessä tilanteessa.

– Yllätyin, että Terhi pysyi siinä niin pokkana, sillä minun kasvoistani olisi näkynyt, että olen ihan raivona, Lintunen jatkaa.

Töllötuomarit ovat yhtä mieltä koko saagasta.

– Kyllä tässä käy sääliksi Terhiä!

Myös Terhi huomautti Samin käytöksestä jälkikäteen tv-kameroille.

– En olisi tuollaista heti suoraan sanottuna odottanut häneltä. Hän ei ensinnäkään katsonut minua silmiin – sitä vaan tartuttiin kasseihin ja lähdettiin viemään niitä ylös, Terhi kuvaili.

Myös parhaan makuuhuoneen valitseminen ilman keskustelua häiritsi Terhiä.

– En tiedä ylidramatisoinko, mutta mielestäni hän on välinpitämätön, Terhi totesi.

Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä Töllötuomarit ovat Terhin suorasukaisesta puheesta Samin seurassa.

Katso Töllötuomareiden tuore jakso kokonaisuudessaan tästä tai MTV Katsomosta:

Uusi seikkailureality paljastaa suomalaisjulkkiksista uusia puolia 17:14

Jaksossa puidaan myös Sannan ja Petrin Kolmiodraama-treffejä, Race Across The World Suomi -osallistujia ja Oscar-voittaja Kate Winsletin Suomi-kytköstä.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat