Mainos

Toivottavasti tämä törppö Ferrari-kuski saa pitkän porttikiellon Nürburgringille

Vaikka Nürburgringin ikoninen Nordschleife on yksi maailman pahamaineisimmista kilparadoista, on sielläkin noudatettava tiettyjä liikennesääntöjä.

Ratapäivä Nürburgringillä on monen autofanaatikon suurimpia haaveita. Vaikka "vihreään helvettiin" pääseekin käytännössä kuka tahansa ajamaan, ei siellä ole sallittua painella menemään ihan miten sattuu. Ohitukset on muun muassa tehtävä vasemmalta ja osassa rataa on nopeusrajoitukset, joiden noudattamista valvotaan.

Koska rata on auki melkeinpä millaisille autoille tahansa, on kuljettajien tehtävä yhteispeliä, jotta kurvailu huomattavan eri tasoisilla autoilla sujuisi turvallisesti. 

Oheisella videolla nähtävän Ferrari 458 Spiderin kuljettaja on kuitenkin päättänyt heittää kaiken järjen romukoppaan. Videon kuvannut kuljettaja näki takaa lähestyvän Ferrarin ja siirtyi jo hyvissä ajoin radan oikeaan laitaan helpottaakseen ohitusta. Sen sijaan, että Fefe-kuski olisi kunnioittanut Toyota Starletilla ajaneen miehen huomaavaisuutta ja valinnut turvallisemman ajolinjan, pyyhälsi tämä ohi niin läheltä, että kolautti Toyotan kylkeä mennessään.

Viime lauantaina sattunut yhteenotto päättyi kuitenkin siinä mielessä onnellisesti, että kukaan ei loukannut itseään ja Toyotakin kärsi vain pieniä vaurioita. YouTubessa käydyn keskustelun perusteella ratavirkailijat olivat huomanneet tilanteen ja tavoittaneet kuljettajan varikolla. Mahdolliset seuraamukset eivät ole tiedossa, mutta pitkä porttikielto olisi enemmän kuin paikallaan.

***

8:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.