"Toivon, että poikasi saa koronaviruksen" – valioliigapelaajan 5 kuukautta vanha vauva kärsii hengitysvaikeuksista, ihmiset latovat pöyristyttävää tekstiä

Watfordin kapteeni Troy Deeney on saanut törkypalautetta ilmaistuaan huolensa jalkapallon Englannin Valioliigan aikeista käynnistää kausi uudelleen koronaviruspandemian aikana. 

Osa palautteesta on kohdistunut Deeneyn mukaan hänen vaimonsa lisäksi jopa kaksikon viisi kuukautta vanhan vauvaan, joka syntyi ennenaikaisesti ja on kärsinyt hengitysvaikeuksista. Deeney on ollut koronatilanteen myötä huolissaan etenkin tämän terveydestä, eikä englantilaishyökkääjä palannut joukkueensa harjoituksiin, kun ne pyörähtivät käyntiin viime viikolla.

– Olen nähnyt kommentteja, joissa ihmiset sanoivat: "Toivon, että poikasi saa koronaviruksen." Se on minulle vaikein pala, Deeney kertoi CNN:lle.

Deeney kokee, ettei tällaisiin viesteihin ole hyvä vastata lainkaan, koska hän uskoo sellaisen yllyttävän törkypalautteen antajaa jatkamaan.

"Minä olen töissä, mene sinäkin töihin"

Deeney nosti esiin, että yhtenä pelaajana myös Newcastlen ja Englannin maajoukkueen puolustaja Danny Rose on kyseenalaistanut Valioliigan paluun. 

– Me puhuimme ääneen ja tulimme täysin lyödyiksi siitä, Deeney sanoi.

Deeneyn mukaan hänen pakeilleen on tultu kadullakin ja sanottu: "Minä olen töissä, mene sinäkin töihin."

"Teen jotain oikein"

Valioliigan palaamisesta huolensa esittäneiden rintamaan on tullut nyt jo useampia merkittäviä nimiä, kuten Manchester Cityn Sergio Agüero ja Chelsean N'Golo Kanté. Deeney kokee, että julkinen mielipide on samalla alkanut muuttua.

– Tämä osoittaa minulle, että pelaajilla on niin paljon voimaa, jos he ovat yhdessä rintamassa. Olen saanut paljon viestejä ihmisiltä, joilla en edes tiennyt olleen minun numeroani, Deeney sanoi.

Joukossa on Deeneyn mukaan ollut isojen seurojen pelaajia.

– Se osoittaa minulle, että teen jotain oikein, koska olen vain pieni vanha Troy Watfordista ja kaikki näyttävät kuuntelevan, mitä sanon.

"Minun ei ole tarvinnut hypätä pääpalloon, kun olen poiminut kurkkua"

Deeney kertoo olleensa Valioliigan kanssa asiaan liittyen neljässä–viidessä tapaamisessa; osa niistä on ollut tuotteliaita ja osa "kiihkeitä". 

Valioliigan paluuta on perusteltu Deeneylle sillä, että jalkapallon pelaamisessa on sama riski kuin supermarketiin menemisessä.

– Olen siihen sanonut, että minun ei ole koskaan tarvinnut hypätä pääpalloon, kun olen poiminut kurkkua.

– Huoleni ovat johtuneet puhtaasti perhesyistä, Deeney kiteytti nuoreen poikaansa viitaten.

Valioliigaseurat kokoontuvat taas tänään keskustelemaan videoyhteyden välityksellä kauden jatkumisesta. The Independentin mukaan luonnoksissa paluupäiväksi on kaavailtu kesäkuun 20. päivää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja