Toivoa ei ole vielä menetetty – prinssi Harryn komea serkku on edelleen vapaalla jalalla

Vaikka kaikki prinssit ovat nyt naimisissa, joitakin nuoria miesaristokraatteja on kuitenkin vielä vapaalla jalalla.

VIDEO: Harry ja Meghan suutelivat kirkon portailla

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häitä juhlittiin Windsorissa lauantaina 19. toukokuuta. Kuninkaallisten päiväunien ei kuitenkaan vielä tarvitse olla ohitse, sillä prinssi Harryn serkun on kerrottu elelevän vielä naimattomana. Hän on Althorpin varakreivi Louis Spencer, 24, prinsessa Dianan veljenpoika.

Spencer ei teknisesti ole kuninkaallinen, mutta komea nuorukainen hän sen sijaan kyllä on. Mies nähtiin viikonloppuna serkkunsa kuninkaallisissa häissä, joihin hän osallistui äitinsä Victoria Aitkenin ja kahden siskonsa, lady Eliza Spencerin ja lady Kitty Spencerin kanssa. 

Spencerin isä on jaarli Charles Spencer, jonka tittelin nuori Spencer tulee perimään jonain päivänä. Näin ollen Louis Spencerin tulevasta vaimosta tulee kreivitär. Kelvon arvonimen mukana tulee myös Spencerin perheen esi-isiltä peritty Althorpin kartano, joka rakennettiin vuonna 1508 ja jossa on 90 huonetta. 

Louis Spencerin tiedetään pitävän matalaa profiilia elämässään muihin aristokraattiperheensä jäseniin verrattuna. Ei ole varmaa tietoa siitä, tapaileeko Spencer tällä hetkellä ketään, mutta naimisissa hän ei ainakaan vielä ole. 

Lähde: Yahoo 

Lue myös:

    Uusimmat