Prinsessa Dianan veljentytär Lady Amelia, 28, on tyrmäävä kaunotar – kihlautui rakkaansa kanssa ja esittelee muhkeaa timanttisormustaan

Prinsessa Dianan kuvankaunis veljentytär Lady Amelia Spencer on kihlautunut 11 vuoden seurustelun jälkeen.

Prinsessa Dianan veljentytär Lady Amelia Spencer on ollut sisarensa Kitty Spencerin tapaan tuttu näky seurapiiritapahtumissa. Tyrmäävän kauniit sisarukset tulivat tunnetuiksi muun muassa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häissä, joissa he hurmasivat upealla tyylillään.

Nyt Amelia on kihlautunut kiinteistöalalla olevan rakkaansa kanssa. Amelian Instagram-tili on yksityinen, mutta hänen sulhasensa Greg Mallett julkisti iloiset uutiset omalla Instagram-tilillään.

– Tämä oli elämäni paras päivä. 22. heinäkuuta kysyin elämäni rakkaudelta, tahtooko hän viettää lopun elämäänsä kanssani ja hän vastasi KYLLÄ. En voisi olla onnellisempi, rakastan sinua Amelia, Mallett kirjoitti.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Mallet julkaisi kerralla useamman kuvan onnellisesta kihlaparista. Jokaisessa kuvassa keskeisessä roolissa on myös morsiamen muhkea timanttisormus.

Tatler-lehden mukaan myös Amelia on julkistanut iloiset uutiset omalla, yksityisellä Instagram-tilillään.

– En malta odottaa, että saan viettää lopun elämääni kanssasi. En voisi rakastaa sinua enemmän, lehti kertoo onnellisen naisen kirjoittaneen.

Amelia on prinsessa Dianan pikkuveljen Charles Spencerin tytär. Spencerit ovat yksi Britannian tunnetuimmista aatelissuvuista, ja kuten asiaan kuuluu, on morsiamen isä tiettävästi antanut siunauksensa liitolle.

Isä paljasti omassa twiitissään, että tuleva aviopari on seurustellut jo pitkään.

– Olen onnellinen tyttäreni Amelian kihlauduttua poikaystävänsä Gregin kanssa, jonka kanssa hän on seurustellut 11 vuotta. On upeaa nähdä, kuinka innoissaan he ovat yhteisestä tulevaisuudestaan. Olin otettu, että Greg kysyi suostumustani ennen kosintaa. Todella suloista.

Myös Kitty Spencer ilmoitti kihlauksestaan alkuvuodesta, joten perheessä on tiedossa enemmänkin häähumua.

Charles Spencerillä on Amelian ja Kittyn lisäksi viisi muutakin lasta. He ovat prinssi Williamin ja prinssi Harryn serkkuja. Perhe asuu Etelä-Afrikan Kapkaupungissa, missä myös Amelian kerrotaan tutustuneen sulhaseensa.

Juttua muokattu 30.7. klo 8.20. Jutusta poistettu kuvat, joissa oli Lady Amelia Spencerin sijaan kuningatar Elisabetin sukulaistyttö Lady Amelia Windsor.

Lue myös:

    Uusimmat