Mainos

Prinsessa Dianan veli ei ole kuningasperheen suosiossa – viileät välit prinssi Harryyn: "Hän joutuu nyt maksamaan itsekkyydestään"

Prinssi Harrylla on viileät välit enoonsa. 

Brittihovin uusin tulokas, prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie Harrison, kastettiin Windsorin linnassa 6. heinäkuuta. Paikalla oli vain 25 vierasta, joihin lukeutuivat esimerkiksi herttuatar Catherine ja prinssi William, prinssi Charles ja herttuatar Camilla sekä prinsessa Dianan siskot lady Sarah McCorquodale ja lady Jane Fellowes. Dianan veli jaarli Charles Spencer kuitenkin loisti poissaolollaan.

Lähde kertoo The Sun -lehdelle, että Spencerin poissaolo ristiäisistä ei ollut yllätys, sillä prinssi Harrylla on jo vuosia ollut etäiset välit enoonsa. Lähteen mukaan vaikuttaa epätodennäköiseltä, että heidän välinsä koskaan korjautuisivat.

– Harry on aina ollut läheisempi tätiensä kanssa, eikä pidä Charlesista ja tämän vaimosta. Charles joutuu nyt maksamaan itsekkyydestään.

Harryn ja Spencerin välisen kitkan arvellaan saaneen alkunsa päätöksestä, jonka Spencer teki vuonna 1993. Spencer kieltäytyi majoittamasta juuri eronnutta prinsessa Dianaa kotitilalleen. Dianan ja hänen veljensä välinen kirjeenvaihto tuli julki vuonna 2002.

Kirjeistä selviää, että jaarli Spencer harkitsi antavansa Dianan asua maillaan sijaitsevassa talossa, mutta muutti mielensä.

– Siihen on monia syitä, joista useimmat liittyvät väistämättömään poliisin ja median aiheuttamaan häiriöön, jota siitä seuraisi. Tiedän, että olet pettynyt, mutta tiedän tekeväni oikein vaimoni ja lasteni kannalta. Olen pahoillani, etten voi auttaa siskoani, Spencer kirjoitti.

Spencer pahoitteli, ettei voinut antaa Dianan asua ilmaiseksi edes kauempana sijaitsevassa maalaistalossa.

­– Teoriassa olisi ihanaa auttaa sinua, mutta valitettavasti en voi tehdä niin.

Spencer ja hänen vaimonsa Karen Gordon osallistuivat Harryn ja Meghanin häihin viime vuonna. Heidät oli kuitenkin sijoitettu aivan kappelin perälle.

Lähteet: The Sun, Express

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja