Toissa kaudella häikäisevät tehot takonut hyökkääjä palaa SM-liigaan – Ilveksen maalipyssyn uusi seura selvisi

Hyökkääjä Kim Strömberg palaa Kouvolan KooKoohon yksivuotisella sopimuksella. KooKoo julkisti tiistaina myös hyökkääjä Ville Meskasen ja puolustaja Saku Vesterisen sopimukset.

Strömberg loisti KooKoon hyökkäyksessä kaudella 2019–2020. Hyökkääjä nakutti tehot 23+27 ja sijoittui koko sarjan pistepörssissä sijalle kahdeksan. Strömbergin, 33, kausi oli satumainen, sillä miehen aiemmat ennätyspisteet SM-liigassa olivat 5+21.

Kauden jälkeen Strömbergin tie vei Ruotsiin ja SHL:n Oskarshamnin joukkueeseen. Ruotsissa 52 runkosarjan ottelussa syntyivät tehot 8+10.

Nyt on edessä paluu tuttuun seuraan, mikä miellyttää KooKoon urheilujohtajaa Jarno Kultasta.

– Monella tapaa hullu vuosi takana ja siihen liittyi myös se, ettei Kim pukenut KooKoo-paitaa viime kaudella päällensä. Nyt saamme kuitenkin takaisin kauden 2019–2020 parhaan maalintekijämme sekä pisteykkösen, joten on aika katsoa eteenpäin positiivisin mielin ja otammekin "Röllin" mielellämme takaisin, Kultanen sanoo seuran tiedotteessa.

KooKoo kiinnitti tulevaksi kaudeksi myös toisen kovia tehoja SM-liigassa iskeneen hyökkääjän. Ville Meskanen siirtyy Kouvolaan Ilveksestä. Päättyneellä kaudella Meskanen laukoi 48 ottelussa 15 maalia ja keräsi 12 syöttöpistettä. Parhaalla kaudellaan 2017–2018 Meskanen nakutti tehot 24+20, jotka syntyivät 48 ottelussa. Tuon kauden hyökkääjä pelasi kahden kauden ajan AHL:ssä.

– Rightin puolelta laukovana pelaajana hän on erinomainen lisä joukkueen kärkiketjuihin ja tuo tärkeän lisän ylivoimaan. Hän kykenee todistetusti tuloksentekoon ja on laatupelaaja, jolta voidaan niin ikään odottaa hyvää kautta, Kultanen sanoo.

Puolustaja Vesterinen puolestaan vietti kuluneen kauden Mestiksessä. Mies pelasi SaPKon ja Hermeksen paidassa yhteensä 27 runkosarjan ottelua ja pelasi lopulta myös sarjan finaaleissa. Käteen jäi hopeaa Hermeksen taivuttua Ketterälle. Vesterisen sopimus KooKoon kanssa on 1+1-vuotinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja