KooKoo hankki yli 400 liigaottelun laiturin – joukkueen kapteeni sivussa kaksi kuukautta

Kim Strömberg on tehnyt sopimuksen jääkiekon Liigassa pelaavan KooKoon kanssa. Liigassa viimeksi SaiPaa edustanut laitahyökkääjä paikkaa kouvolalaisjoukkueen loukkaantumisia loppukauden ajan.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa liigekierrokselta ennen maajoukkuetauon alkua (3.11.)

Strömbergin yksivuotiseen sopimukseen sisältyy kahden kuukauden koeaika. Laituri siirtyy KooKoohon Tanskasta Herning Blue Foxista, jossa hän viimeisteli kahdeksassa otelussa tehot 2+4.

Hyökkäjään kausi alkoi kahdella ottelulla Mestiksessä Kooveen riveissä.

– Saamme Kimistä kokeneen hyökkääjän, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa poissaolojen jättämiä aukkoja. Hän on jo tämän kauden osalta pelirytmissä kiinni ja valmis hyppäämään saman tien mukaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoi seuran tiedotteessa.

Strömberg on pelannut urallaan yli 400 ottelua Liigassa muun muassa Jokereiden, Tapparan ja SaiPan riveissä. Hyökkääjä edusti edelliskerralla Liigassa SaiPaa, jossa hän pelasi vuosina 2015-2018.

30-vuotias laituri teki tehokkaimmalla liigakaudellaan 2016-2017 yhteensä 50 ottelussa 5+1=26 tehopistettä. Hän on myös EBEL-liigan mestari keväältä 2014.

– Olen totta kai todella tyytyväinen, että pääsen taas pelaamaan Liigaa. KooKoolla on hyvä vauhti päällä ja tunnen joukkueen jätkiä jo entuudestaan, joten tänne oli helppo tulla, Strömberg kertoi tiedotteessa.

KooKoo sai huonoja uutisia, sillä kapteeni Toni Kähkönen on loukkaantuneena ja sivussa noin kaksi kuukautta. Sairastupaa miehittävät myös Henri Kanninen, Erik Karlsson ja Olli Korhonen. Kolmikon odotetaan palaavan marras-joulukuun vaihteessa.

KooKoo pelaa seuraavan kerran tiistaina Pelicansia vastaan

Lue myös:

    Uusimmat