Tohtorikoulutettavan syytetään hyökänneen professorin kimppuun – potki useita kertoja vartaloon, koska väitöskirja ei kelvannut

Tohtorikoulutettavan syytetään pahoinpidelleen työtään ohjanneen professorin tämän tultua kertomaan koulutettavan väitöskirjan vaativan vielä muutoksia. Asiaa käsiteltiin toissapäivänä Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mukaan nainen oli tönäissyt miehen kaksin käsin päin kirjahyllyä, repinyt lasit tämän kasvoilta, lyönyt nyrkillä häntä kasvoihin ja potkinut useita kertoja vartaloon. Miehelle aiheutui kivun lisäksi naarmuja ja mustelmia kasvoihin.

Nainen piti tilannetta uhkaavana

Professori oli naisen työnohjaaja ja oli ilmoittanut, ettei naisen väitöstutkimus ollut valmis ennakkotarkastukseen. Syyttäjän mukaan nainen oli käyttänyt väkivaltaa tämän virkatoimen johdosta mieheen, minkä vuoksi naista syytetään myös virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Syyttäjä vaatii naista tuomittavaksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Åbo Underrättelser kertoo, että nainen on kiistänyt syytteet. Hänen mukaansa hän itsepuolustuksena tönäisi miestä ja heitti tämän lasit lattialle, sillä oli pitänyt tilannetta ja professoria uhkaavana ja käskenyt tätä poistumaan huoneesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja