Mainos

Pasi Nurmista syytetään pahoinpitelystä – poliisi haki ex-kiekkokaverin todistamaan

Syyttäjä vaatii jääkiekkovalmentaja Pasi Nurmiselle ehdollista vankeutta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, jotka tapahtuivat haastehakemuksen mukaan Venäjän Omskissa yksityisasunnossa.

Toinen asianomistaja on pahoinpidellyn naisen ex-mies ja syytetyn Pasi Nurmisen entinen jääkiekkokaveri. Hän ei saapunut ensimmäiseen eikä toiseen oikeuskäsittelyyn – tänään poliisi haki ja saatteli hänet istuntosaliin.

Iltalehti kertoo, että mies paiskasi Nurmisen kättä ensi töikseen istuntosaliin saavuttuaan ja ilmoitti, ettei hän vaadi Nurmiselle mitään rangaistusta lokakuussa 2012 tapahtuneesta "karhunpainista".

Syyttäjä kertoo MTV Uutisille, ettei asianomistaja vaatinut Nurmiselle missään vaiheessa rangaistusta.

Haastehakemuksen mukaan Nurminen on vuonna 2012 pahoinpidellyt yksityisasunnossa miehen ex-vaimoa tönäisemällä hänet voimakkaasti päin keittiön kalusteita, kaatamalla lattialle ja repinyt häntä hiuksista siten, että pää on osunut lattiaan useita kertoja.

Syyttäjän mukaan Nurminen on tämän jälkeen jatkanut pahoinpitelyä lyömällä ja potkimalla uhria eri puolelle vartaloa.

Uhrin kertoman mukaan Nurminen on pitänyt kädessään ollutta leipäveistä naisen kurkulla uhaten tappaa tämän sekä raahannut naisen veistä kurkulla pitäen asunnon kylpyhuoneeseen, jossa Nurminen on työntänyt naisen ammeessa nukkumassa olleen miehen päälle.

Tuomio annetaan 11. päivä tammikuuta.

Päivän oikeuskäsittelyn tapahtumista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.