TIS-Vilman laskettu aika on pian – haaveilee viini-illasta ystävien kesken: "Kaipaan avautumista, mistä kukaan ei muista aamulla mitään"

Tositelevisiosta tuttu Vilma kysyy seuraajiltaan sitä, että voiko myös äiti käydä viihteellä.

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu pariskunta Vilma ja Juuso saavat esikoislapsensa toukokuussa. Vilma kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään, että on tällä hetkellä raskausviikolla 33. Kuvassa tuleva äiti poseeraa kameralle ja pitää kiinni raskausvatsastaan. 

Vilma kertoo voivansa ihan hyvin, vaikka hän kärsiikin väsymyksestä sekä selkäkivuista. 

– Lantion kohdalle on myös tullut vähä jotain paineen tunnetta, pissaaminen helpottunut, käyn vaan max 5 kertaa vuorokaudessa pisulla. (ennen se 20). Se tosin johtuu siltä että vauva hengailee ihan muualla missä pitäisi. Toivotaan että kääntyy oikeinpäin. Sanoisin silti että ihan hyvin voin, vaikka on tää rankkaa ei hemmetti oikeesti, pahinta ehkä kun tää tila on kokoajan päällä. Onneks ei oo kauaa että meidän prinsessan tapaamme, hän kirjoittaa.

Vilma julkaisi aikaisemmin päivityksen, jossa kertoi odottavansa sitä, kun pääsee taas ystäviensä kanssa viinille.

– 7kk ilman viiniä ja röökiä. Röökin toivon pystyväni lopettaa raskauden jälkeen kokonaan, mutta viineilyä odotan jo tosi innolla.Olen päättänyt että kesään mennessä korona homma on ohitse ja terassit aukeavat Vilmaa varten. On tää sellainen rutistus kyllä ollut. Kaipaan ystäviä, viiniä ja syvällisiä keskusteluja, täyttä avautumista, mistä kukaan ei muista aamulla mitään. Sellasta nollausta. Parasta. Voiks teidän mielestä olla Äiti jos käy vähä viineilemässä? Mä oon kuullut tähän aika mielenkiintoisia vastauksia, hän kysyi seuraajiltaan.

Hänen seuraajillaan on asiasta eriäviä mielipiteitä. 

– Kyllä äidillekin sallitaan vapaita, mut mun mielestä pienen, alle vuoden ikäisen paikka on äidin kanssa, seuraaja kirjoittaa.

– Tottakai! Se on tosi tärkeetä et pääset myös bailaa kavereiden kaa ja viettää omaa aikaa, toinen seuraajista puoltaa.

– Tottakai saa mennä. Lapsella on kaksi vanhempaa tässäkin tapauksessa, joten isi on ihan yhtä hyvä vaihtoehto kun äitikin, seuraaja komppaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja