Timothyn "siivousmetodi" puhdistaa pihatien lumesta hetkessä – ei kuitenkaan kannata kokeilla: "Mikä voisikaan mennä pieleen?"

Timothy Browning joi olutta ja siivosi pihatieltään lumet liekinheittimellä. Miehestä kuvattu video nousi pian hitiksi.

Lunta on tupruttanut ympäri Suomen, mikä tietää monille omakotitaloasujille lumitöitä. Timothy Browning keksi kutenkin tavan hankkiutua lumesta eroon nopeasti: hän päätti siivota pihatiensä liekinheittimellä, kertoo Fox News.

Nousi tempauksellaan nettijulkkiseksi

Timothystä tuli vahingossa somejulkkis, kun hän seisoi pihatiellään aamutakissa ja käytteli liekinheitintä. Amerikkalaismies oli pukeutunut vuoden 1989 jouluelokuvan Joulupuu on kärvennetty inspiroimana Eddie-serkuksi, erääksi elokuvan hahmoksi.

Elokuvassa Eddie seisoo samantapaisessa asussa pihamaalla ja tyhjentää asuntoauton vessaa viemäriin. Eddie tapaan myös Timothy juo olutta puhdistaessaan lunta.

– Browningin lumipalvelut. Luoja Amerikkaa siunatkoon, mies itse veisteli Facebookissa julkaistuaan lumitöistään kuvatun videon. Videon voit katsoa yltä.

Reutersille mies kertoi, että ajatteli siivousoperaationsa yksinkertaisesti olevan "hauska videoidea".

"Mikä voisikaan mennä pieleen"

Pian Timothyn talvisiivous alkoi elää omaa elämäänsä: video liekinheitintä käyttelevästä miehestä levisi Twitteriin, missä sitä on ihasteltu jo puoli miljoonaa kertaa. Moni ihastuikin Timothyn "metodiin".

– Pari kysymystä: kuka on tämä nero, ja mistäs noita saa? nimimerkki Bluegrass Jack heittää Twitterissä.

– Mikä voisikaan mennä pieleen? Carole Maslin sanailee.

Lähteet: Foxnews.com, Reuters, Twitter.com/ChadBlue83

Lue myös:

    Uusimmat