Aura-auto heitti lumet niskaan – mies jäi Fordiinsa jumiin 10 tunniksi, selvisi täpärästi hengissä

Ei herkille: Mies menetti molemmat jalkansa otettuaan nokoset autossaan 0:51
Video ei sovellu herkimmille katsojille. Yhdysvaltalaismies palellutti jalkansa pahasti ja ne jouduttiin amputoimaan polvesta alaspäin. Hän ei kuitenkaan ole antanut asian lannistaa itseään.

Kylmä kuolema ei ollut kaukana.

58-vuotias Kevin Kresen pelastui täpärästi hautauduttuaan lumen alle peräti 10 tunniksi aiemmin joulukuussa.

New Yorkin osavaltiossa asuva Kresen oli ajanut ojaan myöhään illalla ja istuskeli autossaan odotellessaan avun saapumista. Ennen kuin apu ehti paikalle, ajoi ohitse aura-auto joka heitti lumet suoraan auton päälle.

Tapaus olisi ollut ikävä jo muutenkin, mutta kaiken lisäksi Fordin laturin hihna oli katkennut, eikä lämmitys näin ollen toiminut.

Pahasti kylmissään ollut Kresen soitti toistuvasti hätänumeroon, koska ei päässyt autostaan ulos, mutta hätäkeskus ei onnistunut paikallistamaan lumikinoksen alta tulevaa signaalia kuin viiden kilometrin tarkkuudella, eikä mies itsekään pystynyt antamaan tarkempia koordinaatteja.

Viranomaiset etsivät miestä, mutta tulosta tuli vasta seuraavana aamuna, kun konstaapeli Jason Cawley kiinnitti huomiota erikoiseen kinokseen. Cawley oli luullut möykkyä ensin lumen alle hautautuneeksi postilaatikkorivistöksi, mutta lähempi tarkastelu osoitti, että kyseessä oli etsitty auto.

Pahoin paleltunut Kresen kuljetettiin sairaalaan, ja hänen kerrotaan kaikeksi onneksi toipuvan täysin.

Lue myös:

    Uusimmat