Timo Jutila joutui rajun roastin kohteeksi Tampereella: "En odottanut ihan tällaista"

Leijonalegenda Timo Jutilaa roastattiin Tampereella 7:44
Katso videolta, minkälaisin sanankääntein Timo Jutilaa roastattiin, ja miten Krisse Salmiselta taittui Jutila-rap!

Jääkiekkolegenda Timo Jutilasta tehtiin hyväntahtoista pilkkaa Tampereella 27. tammikuuta, kun tunnetut koomikot roastasivat häntä yleisön edessä Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -tapahtumassa. Jutila sai lopuksi maksaa samalla mitalla takaisin. 

Jääkiekkolegenda Timo Jutila istutettiin 27. tammikuuta nojatuoliin monen eri koomikon roastattavaksi Tampereella. Kyseessä oli Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin Timo Jutila Roast -tapahtuma Hotel Tornissa. Roastissa päähenkilö kuuntelee itseensä kohdistuvia herjoja ja pilkantekoa. 

Jutilaa roustasivat Riku Suokas, Krisse Salminen, Fathi Ahmed,  Kaisa PylkkänenMika Eirtovaara ja Sami Hintsanen. Toki lopuksi tuli myös Jutilan vuoro maksaa koomikoille samalla mitalla takaisin. 

– Oli mielettömän hauskaa, mutta tarvitsee sanoa kyllä, että en odottanut ihan tällaista. Aika hyvää ja suoraa juttua tuli, Jutila kertoi MTV Uutisille heti roastin jälkeen. 

Suokkaan mukaan roasteihin valitaan aina kohteiksi ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet jotakin. 

– Täytyy olla arvostettu ja kunnioitettu ihminen, koska komiikan yksi sääntö on, että alaspäin ei saa koskaan lyödä, vaan aina pyritään lyömään ylöspäin. Timo nauttii sekä tamperelaisten että muiden suomalaisten jääkiekonseuraajien suurta arvostusta, ja on oivallinen pilkankohde siinä mielessä, Suokas kertoi. 

Katso videolta, minkälaisin sanankääntein Timo Jutilaa roastattiin, ja miten Krisse Salmiselta taittui Jutila-rap!

Lue myös:

    Uusimmat