Mainos

Timo, 30, hävisi ravintolaillan päätteeksi Siilinjärvellä – etsintöjä ei ole voitu järjestää: "Maastoalueet ovat liian laajoja"

Viikko sitten Siilinjärvellä kadonnutta Timo Bergmania ei ole vielä löydetty.

30-vuotias Bergman katosi viikko sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Siilinjärven Simonsalosta. Ennen katoamistaan hän oli viettänyt iltaa paikallisessa ravintolassa.

Viimeinen havainto miehestä tehtiin kello yhden ja kahden välillä sunnuntaiyönä.

– Hänet oli nähty Simonsalossa erään asunnon lähistöllä, tapauksen tutkinnanjohtaja rikosylikonstaapeli Antti Aamuvuori Itä-Suomen poliisista kertoo.

Mitä sen jälkeen tapahtui on mysteeri. Tiedossa on, että Bergman oli viettänyt ravintolassa ainakin osan illasta seurueessa, mutta poistunut yksin.

– Emme tiedä tarkkaan, mitä illalla on tapahtunut tai että onko hänellä ollut esimerkiksi sanaharkkaa jonkun kanssa. Mitään sen suuntaista ei ole kuitenkaan tässä vaiheessa tullut ilmi.

– Kaikki on tässä vaiheessa mahdollista. On mahdollista, että hän on lähtenyt hoipertelemaan jonnekin.

Poliisi ei epäile rikosta

Bergmania ei ole toistaiseksi etsitty maastosta. Aamuvuoren mukaan miehen mahdollisesta sijainnista pitäisi olla tarkempaa tietoa, jotta etsinnät voisi järjestää.

– Maastoalueet ovat Siilinjärvellä kuitenkin melko laajoja, Aamuvuori perustelee.

Tapauksen selvittely jatkuu Bergmanin lähipiirin ja kavereiden kuulemisilla. Poliisi muun muassa selvittää, onko Bergmanista tehty havaintoja sen jälkeen, kun hänet nähtiin asunnon lähistöllä.

Poliisi ei toistaiseksi epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

Bergman on 30-vuotias ja noin 190 senttiä pitkä. Katoamishetkellä hänellä oli mahdollisesti yllään ruskea nahkatakki, tummat farkut ja musta lippis. Havainnot Bergmanista pyydetään ilmoittamaan poliisille puhelinnumeroon 0295415232.

Juttua korjattu 28.9. klo 11:24: Timo katosi viikko sitten viikonloppuna, ei viime viikonloppuna. 28.9. klo 14.32: Aikamääre korjattu myös ingressistä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja