Timmi fitness-malli treenaa 80-vuotiaan isoisänsä kanssa

80-vuotias puolalainen Jan Grzybowski iskosti urheilulliset elämäntavat lapsenlapseensa Basia Kastelikiin, 24, yhteisissä treeneissä. Nykyään fitness-mallina ja hyvinvointivalmentajana toimiva Basia urheilee edelleenkin isoisänsä kanssa joka viikonloppu. 

Parikymppinen Basia Kastelik kiittää timmistä ulkomuodostaan isoisäänsä, 80-vuotiasta Jan Grzybowskia.

Nuoruudessaan nyrkkeilyä ja painonnostoa harrastanut Jan innostui urheilusta tosissaan uudemman kerran kuusikymppisenä, kun hän selvisi hengissä syövästä. Basian ollessa teini-ikäinen Jan halusi alkaa jakaa oppejaan eteenpäin lapsenlapselleen. Niinpä hän otti Basian mukaan treenirutiineihinsa ja opetti hänelle samalla terveellisen syömisen ja liikkumisen tärkeyden.

Basia kertoo Metro-lehden verkkosivuilla, ettei olisi koskaan alkanut harrastaa liikuntaa ilman isoisäänsä, joka toimi suurena inspiraationa ja apuna. Nyt fitness ja hyvinvointivalmennus tuovat Basialle jo elannon.

Basia lensi säännöllisesti harjoittelemaan isoisänsä kanssa jopa silloin, kun hän asui neljä vuotta Lontoossa. Edelleenkin Basia matkustaa joka viikonloppu isoisänsä vapaa-ajan asunnolle nostamaan painoja, juoksemaan, pyöräilemään ja kyykkäämään yhdessä. Toiveena on olla 80-vuotiaana yhtä hyvässä kunnossa kuin oma isoisäkin on.

Tärkeimpänä Basia pitää isoisältä oppimaansa asennetta siitä, ettei mitään tekosyitä ole. Isoisä ei ole sellainen ihminen, joka voi vain istua kotona tekemättä mitään.

Lähde: Caters News, Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja