Tiia Elg sai tähtioppilaakseen Mikael Gabrielin – artistista paljastui jo ensitapaamisella liuta tuttuja piirteitä

1:48
Uusi TTK-opettaja Tiia Elg paljastaa, millaisen ensivaikutelman hänen tähtioppilas Mikael Gabriel jätti. Millaiset ominaisuudet avittavat artistia kisassa? Katso haastattelu!

Uutena opettajana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa nähtävä Tiia Elg odottaa innolla yhteistyötä Mikael Gabrielin kanssa. Artistista paljastui jo ensitapaamisella tuttuja piirteitä.

Maanantai oli Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ystäville odotettu päivä, kun uuden kauden tähtioppilaat julkistettiin viimein. Uutena opettajana mukaan hyppäävä Salatuista elämistäkin tuttu Tiia Elg sai parikseen räppäri Mikael Gabrielin.

– On todella mielenkiintoista työskennellä persoonan ja taiteilijan kanssa, jolla on vahva visio omasta tekemisestään, Elg kommentoi MTV Uutisille.

Hän kertoo, että ennen myöhemmin elokuussa alkavien yhteisten tanssiharjoitusten alkamista kaksikko on tavannut ainoastaan kerran noin kymmenen vuotta sitten ja kerran kesällä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan liittyvissä kuvauksissa.

– En tunne häntä ollenkaan. Nyt pääsemme vasta tutustumaan toisiimme, kun treenikausi alkaa, sanoo Elg, joka odottaa jo innolla yhteisiä harjoituksia.

Opettajalla on kuitenkin jo jonkinlainen käsitys siitä, millainen kilpailija Mikael Gabriel tulee olemaan.

– Hän itse on kertonut olevansa tosi kunnianhimoinen, pedantti ja vaativa itseään kohtaan. Ne kuulostavat tutuilta piirteiltä niiltä ajoilta, kun itse tein töitä tanssijana. Uskon, että opettajana pystyn tukemaan ja kannustamaan häntä todella paljon, koska ymmärrän, mistä hän puhuu, Elg sanoo.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin 29. elokuuta alkaen kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja