Tanssii Tähtien Kanssa -opettaja avoimena tähtioppilaiden vahvuuksista ja heikkouksista: "Sanotaanko nyt, että tällä kertaa..."

Tanssinopettaja Katri Mäkinen myöntää, että eri oppilailla on usein ammattinsa mukaan erilaisia vahvuuksia ja heikkouksia tanssijoina.

Muusikko Olli Hermanin parina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtävä Katri Mäkinen kertoi avoimesti ohjelman tähtioppilaiden vahvuuksista ja heikkouksista Huomenta Suomi -ohjelmassa. Ensimmäiset treenit uuden oppilaan kanssa ovat opettajallekin aina silmiä avaava hetki.

– Se on itse asiassa aika jännittäväkin fiilis ennen kuin tapaa sen parin ja aloittaa treenit monesti ihan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sitä ei lähtökohtaisesti edes tiedä, että mitä sieltä on tulossa, Mäkinen kertoo.

Oppilaiden ammattien perusteella tanssinopettajat voivat tehdä tiettyjä päätelmiä heidän vahvuuksistaan ja heikkouksistaan. Nyrkkeilijä Edis Tatlin kanssa viime kaudella tanssineelle Mäkiselle valikoitui tänä vuonna pariksi muusikko, joten luvassa on oletettavasti erilainen oppimisprosessi kuin edellisellä kaudella.

– Onhan se selvää, että minulla oli viime vuonna urheilija ja tänä vuonna muusikko, että oppimistavat ovat erilaiset, Mäkinen toteaa.

– Sanotaanko nyt, että tällä kertaa on muusikkona hyvä rytmitaju, Mäkinen vihjaa.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat