Krista Siegfrids lähtee intoa puhkuen TTK-kisaan: "En keksi parempaa"

2:41
Krista Siegfrids intoa täynnä TTK-kilpailuun: "Olen odottanut tätä koko elämäni"

Krista Siegfrids odottaa innokkaan Tanssii Tähtien Kanssa -taivaltaan.

Laulaja Krista Siegfrids, 35, pyörähtelee tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla tanssiopettajansa Anssi Heikkilän opetettavana.

Siegfrids on heittäytymässä TTK:n myötä unelmaprojektiinsa. Arki on pyörinyt pääosin kotona yhdeksän kuukauden ikäisen Lizzy-tyttären kanssa, mutta nyt Siegfrids on pääsemässä lähes yhtä rakkaan tekemisen pariin. 

– Mä rakastan tanssimista ja nyt saan tanssia joka päivä! En keksi parempaa, hän hihkuu.

Osallistumisen kisaan mahdollisti oma äiti, jota hän kutsuu sankarikseen: syksyllä Lizzy pääsee nauttimaan isoäitinsä seurasta, ja Siegfrids toteuttamaan unelmaansa. Siegfrids on ennestään tanssi- ja voimistelutaustaa, mutta paritanssi on hänelle uusi aluevaltaus. Laulaja on innoissaan päästessään oppimaan jotain täysin uutta ja lisäksi hän haluaa rikkoa omia ennakkoluulojaan.

Positiivisesta energiastaan tunnettu esiintyjä on tottunut estradeilla säteilemiseen, kovaan treenaamiseen ja laittamaan vauhdikkaan show'n pystyyn, mutta ajatus hitaammista tansseista jopa hieman jännittää. Haasteiden miettimiseen Krista ei yleensä käytä aikaa, mutta yksi juttu mietityttää.

– Olenhan mä aina ennen aina treenannut, mutta nyt en pitkään aikaan. Eli mun kunto ei oo ehkä kauheen hyvä, hän kauhistelee nauraen.

Kristan asenne TTK:ssa on kuitenkin sama kuin elämässä yleensä: ikinä ei anneta periksi, vaan treenataan niin pitkään, että uusi asia sujuu. Tähtioppilaan asenne lämmittää tanssiopettaja Anssi Heikkilää.

– Krista on pirteä, valovoimainen ja tosi innoissaan. Kun motivaatio on noin kova, ei voi olla kuin tyytyväinen, Heikkilä myhäilee.

Katso videolta Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuus: 

5:21

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja