Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Ennennäkemätön hääkuva! Tiia Elg julkaisi otoksia Salkkareiden kulisseista

5:26
Tiia Elg jäi äitiyslomalle Salkkareista – antoi "tv-lapselleen" vinkkejä, kuinka näytellä raskaana olevaa

Salkkarit-näyttelijä Tiia Elg julkaisi äitiyslomaltaan käsin liudan kuvia suosikkisarjan kulisseista kansallisen Salatut elämät -päivän kunniaksi.

Suosikkisarja Salatut elämät täytti maanantaina 25. tammikuuta jo kunnioitettavat 22 vuotta. Sen kunniaksi on tänään vietetty ensimmäistä kertaa kansallista Salatut elämät -päivää

Myös äitiyslomalle sarjasta ja Eva Tammisen roolista viime syksynä jäänyt näyttelijä Tiia Elg fiilisteli kansallista Salatut elämät -päivää sosiaalisessa mediassa. 

Elg julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia Salkkareiden kulisseista, joiden joukossa on muun muassa ennennäkemätön hääkuva Evan ja tämän suuren rakkauden Jirin (Mikko Parikka) häistä, jotka päättyivät dramaattisesti syksyllä. Mikko Parikka poistui näiden käänteiden jälkeen sarjasta 11 vuoden jälkeen.

– On päiviä ja päiviä, mutta tänään on the Päivä: Salkkaripäivä!! Tänään 25.1. vietetään Kansallista Salatut elämät -päivää. Vois sen kunniaksi pitää tänään Salkkari-maratonin!! Montakohan vuotta menisi, jos katsoisin kaikki jaksot yhdeltä istumalta? Elg kirjoitti kuvien yhteydessä ja kyseli seuraajiltaan, mitkä sarjan käänteistä ovat olleet heidän mielestään ikimuistoisimpia.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Hääkuvan lisäksi joukossa on myös liuta muita kuvia kulissien takaa, joista osa vaikuttaa olevan peräisin Elgin Salkkarit-uran alkutaipaleelta. Hänen hahmonsa Eva Tamminen nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran vuonna 2014, eli hän on ollut mukana Salkkareissa jo yli seitsemän vuotta.

– Piti olla kolme kuukautta, mutta se on vähän venähtänyt! Elg kertoi viime keväänä MTV Uutisille palattuaan sarjaan ensimmäisen äitiyslomansa jälkeen.

Evan hahmo on ollut Salkkareissa viime aikoina keskellä jännittäviä käänteitä, kun hän uhkaili Aaroa aseella ja joutui vangituksi epäiltynä tämän murhayrityksestä. Viime viikkoina Eva on ollut keskellä tyttärensä Nellan raskauteen ja adoptiosotkuihin liittyviä käänteitä.

Elgin ja hänen tanssijapuolisonsa Alexey Smolyaninovin toinen lapsi, pieni poika, syntyi puolestaan marraskuussa, jolloin pian kaksi vuotta täyttävästä Isabella-tyttärestä tuli isosisko.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja