Kuulostaako tutulta? Salkkarit-tähti Tiia Elgin taaperoikäisellä tyttärellä alkoi erityinen vaihe: "7 vuotta draamaa tehneenä..."

5:26
Tiia Elg jäi äitiyslomalle Salkkareista – antoi "tv-lapselleen" vinkkejä

Moni lapsiarkea pyörittävä fani on samaistunut Tiia Elgin kirjoitukseen. 

Salatut Elämät -sarjasta tuttu Tiia Elg on kahden lapsen äiti. Nuorimmainen syntyi marraskuussa, isosisko täyttää kolmen kuukauden päästä kaksi vuotta. 

Elg kertoo Instagram-päivityksessään isosiskosta ja siitä, millainen hän on luonteeltaan. 

Elg julkaisi herttaisen kuvan, jossa hänen miehensä Alexey Smolyaninov pitää sylissään heidän poikavauvaansa. Samalla äiti ja isä pussaavat tytärtään poskelle. 

– Hän on iloinen, nauravainen ja kova höpöttämään. Hän jakelee suukkoja niin meille, pikkuveljelle kuin muillekin perheenjäsenille. Hän rakastaa satuja, kylpyjä ja palikoita. Hän on luopunut tutista kokonaan! Elg kertoo. 

Elg kertoo myös tyttärensä erityisestä piirteestä, joka on tullut iän myötä. 

– Hän on myös tullut siihen ikään, jossa draama on hänen toinen nimensä. Kun oikea (eli väärä) hetki koittaa, suuttumus ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä aina edes syytä. Teistä moni kyllä tietää, mistä puhun.

Elg kertoo absurdeista tilanteista, joilloin pikkuneiti on hermostunut. 

– Meillä suututtiin eilen, koska ei saanut juosta takkaan. Tänään siitä, kun isi antoi käden ja siitä, kun annoin hänelle vettä. (Jota hän itse pyysi..ja jonka hän myös joi sen jälkeen, kun oli suuttunut ensin. ) 7 vuotta draamaa tehneenä voin vain todeta: draama on todellista, Elg kirjoittaa. 

Hän kysyy seuraajiltaan sitä, että miten draama näkyy heidän lapsiarjessaan. 

– Täällä kans kohta neljä vuotta täyttävä uhmis "Tyhmä äiti!! Rakas äiti." Jos asiat ei heti onnistu tai mene niinkuin napero haluaa, niin sillon kaikki on tyhmää...ruoka, lelut, kaikki, somessa kerrotaan. 

– Meidän neiti 2 vee ja risat aloitti uhman jo puolitoista vuotiaana. Yleensä meillä suututaan, kun äiti ei osaa laittaa oikeaa musavideota, kissat ei tottele samalla tapaa kuin koirat, lelu on hukassa (omilla jäljillä eikä hajuakaan missä se on), toinen seuraajista paljastaa. 

Elg on paraikaa äitiyslomalla MTV3-kanavan ikonisesta Salatut elämät -sarjasta, jossa hänen roolihahmonsa on Eva Tamminen


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja