Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Ensiesitys! Salkkareiden legendaarinen Tunteisiin-tunnari äänitettiin uudelleen – sarjan näyttelijät pääsivät näyttämään talenttinsa

4:17
Salkkarit-näyttelijät pääsivät näyttämään talenttinsa laulajina ja tekemään Tunteisiin-kappaleesta oman version. 

Salattujen elämien näyttelijät äänittivät sarjan 22-vuotissyntymäpäivän kunniaksi uudelleen ikonisen Tunteisiin-tunnusmusiikin. 

MTV Uutiset näyttää ensiesityksenä Salattujen elämien uudelleen äänitetyn Tunteisiin-kappaleen, johon on tehty myös musiikkivideo. Sarjan näyttelijät saivat mahdollisuuden näyttää talenttinsa laulajina ja tekemään kappalleesta oman, uudenlaisen version. 

Tunteisiin-kappale on ollut alusta asti Salattujen elämien tunnuskappale. Sarjan näyttelijät halusivat ilahduttaa faneja ja äänittivät kappaleen uudelleen. 

– Halusimme juhlistaa Salkkareiden juhlapäivää ja kiittää sarjan faneja jollakin tähän aikaan sopivalla tempauksella. Tunteisiin kappale on loistava sävellys ja siihen on myös hieno sanoitus. Lisäksi sarjan näyttelijöiden joukossa on useita erinomaisia laulajia, joten oli luonnollista toteuttaa yhteisesitys, kertoo MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

– Idea totetukseen lähti Salattujen elämien 20-vuotisjuhlaristeilyllä, jossa sarjan näyttelijät vetivät huikeita karaoke-esityksiä, Hartikainen muistelee.

Musiikista, äänityksestä ja miksauksesta vastasivat Karl Sinkkonen ja Alex Leander.

Musiikkivideon kuvasivat Eeva Helenius ja Johanna Mäkelä. Videon leikkasi Tommi Sipilä.

Alun perin laulaja Anna Hanski esitti Salkkareiden alkuperäisen Tunteisiin-tunnusmusiikin. Kappale oli kuitenkin aivan alkujaan ruotsalaisen Åsa Schmalenbachin säveltämä ja Jörgen RingqvistinJag vill -nimellä sanoittama kappale.

Maanantai 25.1.2021 on 22 vuotta täyttävän Suomen suosituimman päivittäisdraamasarjan Salkkareiden syntymäpäivä. Sarjan syntymäpäivää tullaan juhlistamaan tästä lähtien kansallisena Salatut elämät -päivänä.

MTV Uutiset Livessä nähtiin suora juhlalähetys maanantaina 25.1. kello 10 alkaen, jota myös sarjan fanit pystyivät seuraamaan täältä. Katso, mitä paljastuksia näyttelijät tekivät liven aikana: 

5:06

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja