Tieto Zidanen lähdöstä aloitti välittömästi huhumyrskyn Real Madridin ympärillä – kaksi nimeä noussut esiin ylitse muiden

Maalikooste: Real Madrid teki selvää jälkeä Granadasta viime torstaina.

Zinedine Zidanen lähdöstä on kuiskuteltu jo pidemmän aikaa Madridissa, mutta viimeaikaisten uutisraporttien perusteella huhusta on tullut konkreettinen uutinen.

Zidane on espanjalaismedian mukaan kertonut pelaajilleen jo viime sunnuntaina ennen Sevilla-ottelua, ettei hän jatka seuran päävalmentajana enää tämän kauden jälkeen.

Ranskalaisluotsilla on toki sopimus myös kaudesta 2021–2022, mutta Real Madridissa vain harvoin päävalmentaja on pysynyt pestissään koko sopimuskautensa loppuun. Tällä kertaa Zidane vaikuttaa lähtevän omasta tahdostaan, eikä lehtitietojen mukaan edes La Ligan mestaruus kääntäisi hänen päätään.

Kun uutiset Zidanen lähdöstä tuntuvat vahvistavan aiemmat huhut paikkaansa pitäviksi, kuhina Real Madridin ympärillä on vain kasvanut. Nyt arvuutellaan, kuka nousee Los Blancosin seuraavaksi käskyttäjäksi.

Esille on nostettu kaksi nimeä, joista tällä hetkellä suosikkina pidetään Massimiliano Allegria. Muiden muassa AC Milania ja Juventusta aiemmin valmentanut italialaisvalmentaja on siirtomarkkinoihin erikoistuneen jalkapallotoimittajan Fabrizio Romanon mukaan ollut jo neuvotteluyhteydessä Real Madridin johtoon.

– Allegrilla oli tapaaminen Real Madridin kanssa tällä viikolla, Romano kertoo Twitterissä.

Allegrin lisäksi Zidanen korvaajaksi on väläytetty toista Real Madridin legendaa Raúlia, joka valmentaa tällä hetkellä Real Madridin kakkosjoukkuetta Castillaa. Viime kaudella hän luotsasi tuloksellisesti Real Madridin alle 19-vuotiaiden joukkuetta.

43-vuotiaan Raúlin palveluksille olisi kiinnostusta myös Saksassa, mutta espanjalainen totesi lehdistölle haluavansa pysyä Madridissa.

– Tämä on kotini ja paikka, jossa haluan pysyä. Nyt ei ole kuitenkaan oikea hetki puhua tulevaisuudesta, Raúl totesi.

– Opimme paljon tänä vuonna, ja olen yhä työntekijä tässä seurassa. Olen seurauskollinen mies, tyytyväinen kotonani ja toivon saavani jatkaa täällä.

Pitkään möys yhdessä Zidanen kanssa Los Blancosissa pelannut Raúl iski seuralle yhteensä 323 maalia vuosien 1994 ja 2010 välisenä aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja