Harry ja Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen – tuore herttuatar hurmasi läpikuultavassa asussa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Lauantaina avioituneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan osallistuivat prinssi Charlesin 70-vuotisjuhlallisuuksiin.

VIDEO: Harry ja Meghan edustivat ensimmäistä kertaa

Britannian prinssi Harry ja yhdysvaltalainen Meghan Markle vihittiin lauantaina 19. toukokuuta Windsorissa. Kuningatar Elisabet II myönsi liiton kunniaksi parille tittelit Sussexin herttua ja herttuatar.

Häämatkan sijaan pari palasi työn touhuun jo eilen tiistaina, kun he osallistuivat prinssi Charlesin syntymäpäivien juhlintaan. Prinssi Charles täyttää tänä vuonna pyöreät 70 vuotta ja eilen hänen kunniakseen järjestettiin puutarhajuhlat, jossa kunnioitettiin prinssin mittavaa uraa hyväntekeväisyyden parissa.

Vaikka prinssi Charles oli päivänsankari, prinssi Harry ja herttuatar Meghan keräsivät katseet ensimmäisellä edustuskeikallaan avioparina.

Herttuatar valitsi ylleen hennon kotelomekon, jonka yläosa ja hihat olivat läpikuultavaa materiaalia. Kermanvärinen mekko ulottui hieman polvien alapuolelle ja kokonaisuuden kruunasi näyttävä hattu.

Prinssi Harry piti tilaisuudessa myös puheen, jossa hän hehkutti isänsä intohimoa hyväntekeväisyyttä kohtaan. 

– Hän on todella inspiroinut minua ja Williamia tarttumaan asioihin, joihin suhtaudumme palavasti ja tekemään kaikkemme muutoksen eteen, prinssi totesi puheessaan.

Lähde: CBS

Lue myös:

    Uusimmat