Hovin lähde: Harryn ja Meghanin perheen yhteinen tapaaminen kuningatar Elisabetin kanssa kesti vain 15 minuuttia

Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan 0:58
Näin Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tapaaminen kuningatar Elisabetin kanssa oli lähteiden mukaan lyhyt sekä hyvin virallinen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lapsineen matkustivat kesäkuun alussa ensimmäistä kertaa yhdessä Isoon-Britanniaan sen jälkeen, kun herttuapari vetäytyi kuninkaallisesta elämästään vuoden 2020 maaliskuussa. Harry ja Meghan osallistuivat prinssin isoäidin kuningatar Elisabetin valtakauden 70-vuotisjuhlallisuuksiin Lontoossa. 

Harry, Meghan ja parin lapset tapasivat myös henkilökohtaisesti kuningatar Elisabetin torstaina 2. kesäkuuta. Tapaamisessa Elisabet ja perheen kuopus, matkan aikana vuoden täyttänyt Lilibet tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Daily Mailin lähteen mukaan paljon puhuttu tapahtuma kesti kuitenkin ainoastaan 15 minuuttia ja oli luonteeltaan hyvin virallinen. Lähde kertoo, että hovin työntekijät varmistivat, ettei tapaaminen venyisi. 

– Se oli nopea homma. Kaikki oli melko muodollista, lähde kommentoi.

Lähteiden mukaan Harry ei tavannut isoveljeään prinssi Williamia lainkaan kahden kesken matkansa aikana. Hovin sisäpiiristä huhutaan, etteivät prinssiveljesten välit ole vieläkään parantumaan päin. 

– William on yhä erittäin poissa tolaltaan Harryn lähdöstä ja tuntee olonsa petetyksi, mutta hän on jatkanut eteenpäin, lähde kertoo. 

Harry perheineen palasivat takaisin kotiinsa Yhdysvaltojen Kaliforniaan sunnuntaina 5. kesäkuuta jo ennen Elisabetin platinajuhlan huipentanutta jättikonserttia. Viime viikolla prinssi Harry bongattiin jo suosikkilajinsa poolon parista, jota Harry pelaa ammattilaistasolla. 

Nelipäiväisen juhlaviikonlopun aikana Harry ja Meghan nähtiin edustamassa julkisesti ainoastaan St. Paulin katedraalin kiitosjumalanpalveluksessa perjantaina 2. kesäkuuta. Kyseessä oli ensimmäinen ja ainut kerta sitten parin hovista poistumisen, kun he edustivat yhdessä muiden kuninkaallisten kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat