Mainos

Tiesitkö? Nämä syntymäpäivälahjat herttuatar Meghan joutuu lähettämään takaisin

2:51

Herttuatar Meghan juhli 37-vuotissyntymäpäiviään viikonloppuna ja suuri osa herttuattaren saamista lahjoista lähtevät paluumatkalle lähettäjälleen.

VIDEO: Herttuattaren tarina.

Keväällä prinssi Harryn kanssa naimisiin mennyt herttuatar Meghan vietti viikonloppuna 37-vuotissyntymäpäiväänsä Harryn läheisen ystävän Charlie van Straubenzeen häissä. Meghan nautti juhlapäivästä mustassa asussa.

Meghan sai odotetusti lukuisia lahjoja niin Harrylta, kuin muilta läheisiltään. Myös herttuatarta fanittavat kansalaiset voivat lähettää tälle lahjoja. Suurin osa Meghanin lahjoista joudutaan kuitenkin palauttamaan, sillä hovilla on tiukka protokola, mitä kelvollisiin lahjoihin tulee.

Kuninkaalliset eivät saa vastaanottaa lahjaksi palveluita, joidenka vuoksi kuninkaallisen perheen jäsen saattaisi jäädä lahjoittajalle velvolliseksi. Lahjat yrityksiltä, kuten kaupoilta tai muotisuunnittelijoilta, kuuluu palauttaa takaisin lahjoittajalle, poikkeuksen voi tehdä vain, jos kyseessä on vierailun yhteydessä luovutettu matkamuisto.

Mitä fanien lahjoihin tulee, Meghanin on kieltäydyttävä lahjoista, jos lähettäjän motiivi tai itse lähettäjä herättävät epäilystä. Meghan saa kuitenkin vastaanottaa ruokaa, kukkia, kirjoja, jos lahjoittaja on itse kirjailija ja kirjan aihe ei ole kiistanalainen sekä muita lahjoja, kunhan ne eivät maksa yli 160 euroa.

Herttuatar saa vastaanottaa lahjoja julkisilta tahoilta, kuten poliitikoilta, killoilta, asevoimilta ja hyväntekeväisyysjärjestöiltä. Rahan vastaanottaminen lahjana on täysin kiellettyä, ellei rahalahjoitus mene hyväntekeväisyyteen. Jos kuninkaallisille annetaan lahjaksi rahaa, josta he eivät voi kieltäytyä tai mitä he eivät voi palauttaa, lahjoitetaan rahasumma hyväntekeväisyyteen.

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.