Tiesitkö? Entinen Salkkarit-tähti Sofia Arasola ja Samu Haberin kihlattu ovat Antti Tuiskun taustatanssijoita

2:49
Salkkarit-tähden rankat lapsuuden kokemukset saivat aikaan viestitulvan: "Olen saanut paljon yksityisviestejä henkilöiltä, jotka ovat olleet lastenkodissa"

Salatut elämät -sarjassa näytellyt Sofia Arasola on myös toiselta ammatiltaan tanssija.

Viime lauantaina Ylellä nähtiin spektaakkelimainen show, kun popartisti Antti Tuisku isännöi Uuden Musiikin Kilpailua.

Kisaajien esitysten ja juontojensa ohessa monilahjakas Tuisku esitti taustatanssijoidensa kanssa potpurin, jossa oli kolme kappaletta hänen uudesta tuotannostaan.

Tuisku kiittää nyt mukana olleita Instagram-kuvassaan. Kuvasta selviää, että yksi hänen taustatanssijoistaan on entinen Salkkarit-näyttelijä ja Rantabaari-tähti Sofia Arasola.

– Kiitos rakkaat tanssijat, joiden kanssa työskentely on aina ihan parasta! Taas teimme jotain uutta ja ylitimme monta rimaa, Tuisku kirjoittaa lisäten kirjoituksen yhteyteen tanssijoidensa nimet. 

Kuvassa Sofia Arasola

Mukana tanssiryhmässä on myös Samu Haberin pois julkisuudesta pysyttelevä kihlattu Etel Röhr. Röhr julkaisi Instagram-tilillään kuvan UMK:n ilmiömäisestä avauksesta, jossa laulaja Erika Vikman ja Tuisku esittivät hittibiisejään uudelleenversioituna. Esitys on kerännyt suurta ylistystä katsojien keskuudessa. 

Kuvassa Etel Röhr ja Sofia Arasola

Arasola on näytellyt niin Salatuissa elämissä kuin Rantabaari-sarjassa. Hän on koulutukseltaan ammattitanssija. Hän seurustelee ex-jääkiekkoilija Sim Liivikin kanssa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja