Samu Haber ja kaunis Etel-rakas poseeraavat käsi kädessä – tanssijapuolisolla sama leninki, joka nähtiin Shirly Karvisella Venla-gaalassa

3:16
Samu Haber Emma Gaalan punaisella matolla: "Sunrise Avenuen lopettaminen vetää hiljaiseksi"

Etel Röhrillä oli yllään täysin sama mekko, joka Shirly Karvisen päällä nähtiin alkutalven gaalassa. 

Sunrise Avenue -bändin keulahahmo Samu Haber on ollut kihloissa vuodesta 2018 saakka Etel-rakkaansa kanssa. Haber ei ole kuitenkaan liiemmin tuonut parisuhde-elämäänsä julkisuuteen, ja myöskään sosiaalisessa mediassa hänestä ja hänen puolisostaan ei ole yhteiskuvia näkynyt. 

Nyt siihen tuli kuitenkin muutos, kun tanssijana työskentelevä Etel Röhr julkaisi avoimelle Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan Haberin kanssa. Kuvassa pariskunta poseeraa juhlavaatteissaan. Röhrillä on yllään samanlainen leninki, joka on nähty myös Shirly Karvisen päällä alkutalvesta Kultainen Venla -gaalassa. Tuolloin Karvinen kertoi, että sai leningin lainaan gaalailtaa varten suomalaiselta Vejits-brändiltä.

Röhrin julkaisema kuva on otettu toissa viikolla, kun pokeritähti Jens Kyllönen ja tämän puoliso Noramenivät naimisiin Hangossa. Haber ja Röhr ovat olleet siis vieraina tilaisuudessa. 

– Rakkauden juhlaa murun kanssa.Kiitos kauniista tunnelmasta ja onnea vielä tuoreelle parille, Röhr kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Röhrin seuraajat ovat hurmioituneita kuvasta. 

– Upea pari! Tuo mekko on äärimmäisen kaunis! Onnea teille elämäntielle! 

– Kaunis pari, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Haberin ja Röhrin yhteiskuvasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja