Mainos

Tiehallinto: Pääsiäisliikenne rauhallista

Pääsiäisenä Suomen teillä liikkuu kymmeniä tuhansia autoilijoita enemmän kuin normaali viikonloppuna. Tiehallinto ennakoi liikenteestä kuitenkin rauhallista.

Pääsiäisen liikennemäärät ovat jäämässä edellisvuosia vähäisemmiksi, arvioidaan Tiehallinnosta. Aikaisempia vuosia hiljaisemman pääsiäisliikenteen syitä ovat Tiehallinnon mukaan pääsiäisen varhainen ajankohta sekä talviset olot.

Menoliikenteen vilkkaimmaksi ajaksi ennustetaan kiirastorstain iltapäivää ja alkuiltaa ja pitkänperjantain aamua ja aamupäivää. Paluuliikenne on vilkkainta toisena pääsiäispäivänä iltapäivällä ja illalla. Ruuhkia ja jonoja odotetaan syntyvän nelostielle Lahdesta Heinolaan ja valtatie kolmelle Tampereen läntiselle ohikulkutielle.

Tiehallinnon arvion mukaan pääsiäisenä on liikkeellä kymmeniä tuhansia autoilijoita enemmän kuin tavallisena viikonloppuna. Tiehallinnon mukaan ajokelit saattavat pääsiäisen aikaan vaihdella alueellisesti ja päivittäin paljon, mikä varsinkin pitkämatkalaisten kannattaa ottaa aikatauluissaan huomioon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.