The Wire -tähti Al Brown on kuollut

Brown oli kuollessaan 83-vuotias.

The Wire (suom. Langalla) -tähti Al Brown on menehtynyt 83-vuotiaana perjantaina 13. tammikuuta. Asia käy ilmi tähden Facebook-sivuilta.

– Nimeni on Michael. Hallinnoin Alin Facebook-sivua. Olen surullinen ilmoittaessani, että enkelit tulivat Alin luo eilen aamulla perjantaina 13.1.2023. Olkoon hänen muistonsa siunaus hänen perheelleen, ystävilleen ja jokaiselle teistä. Tämä sivu jää todistukseksi Alin työstä ja rakkaudesta faneja kohtaan, manageri kirjoittaa.

Brownin Jenny-tytär kertoi TMZ:lle, että hänen isänsä kuoli Las Vegasissa Alzheimerin taudin aiheuttamiin komplikaatioihin.

Tytär kertoi myös, että ennen uraa Hollywoodissa Brown oli ilmavoimien veteraani, joka palveli kaksi kertaa Vietnamin sodassa. Jenny myös lisäsi, että hänen edesmennyt isänsä rakasti fanejaan ja oli aina iloinen voidessaan pysähtyä juttelemaan kenen tahansa kanssa, joka tunnisti hänet sarjasta vuosien varrella.

Brown esiintyi myös muissa tunnetuissa tv-sarjoissa kuten Rescue Me, Jäljillä ja Kova laki. Hänellä oli myös pienempiä rooleja elokuvissa, kuten The Replacements, 12 Monkeys, Lay the Favorite, Punainen lohikäärme ja Liberty Heights - vapauden rajat.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja