Näyttelijä Robert Cormier, 33, on kuollut

Cormierin kerrotaan menehtyneen tapaturmaisesti.

Näyttelijä Robert Cormier on menehtynyt 33-vuotiaana. Hollywood Reporterin mukaan näyttelijä kuoli tapaturmaisesti kaatumisesta syntyneisiin vammoihin. Asiasta tiedottaa Cormierin Stephanie-sisko.

Cormier tähditti urallaan muun muassa American Gods, Sydänmailla ja Slasher -tv-sarjoja.

Kanadalaissyntyinen Cormier teki poikkeuksellisen uran, sillä hän työskenteli pitkään muun muassa baarimikkona ennen julkista uraansa. Hän opiskeli myös taloustiedettä Yorkin yliopistossa ennen valmistumistaan Toronton elokuva- ja televisioakatemiasta vuonna 2014. Vain kaksi vuotta myöhemmin hän nappasi vierailevan tähden roolin Designated Survivor -ohjelmassa, jonka pääosassa oli Kiefer Sutherland.

– Elämä ei ole aina jakanut minulle parhaita kortteja, ja minut on petetty useammin kuin osaan laskea, mutta kestän aina. Sankarin ja pelkurin välillä ei todellakaan ole eroa siinä, mitä he tuntevat. Se mitä he tekevät, tekee heistä erilaisia, tähti kirjoitti ennen kuolemaansa LinkedInissä.

– Robert oli urheilija, näyttelijä ja loistava veli. Hänellä oli intohimo muiden auttamiseen ja hän halusi aina saavuttaa enemmän. Hän nautti elokuvailoista perheensä kanssa ja katsoi isäänsä suuresti ylöspäin. Hän vaikutti moniin ihmisiin elämänsä aikana, olipa kyse perheestä, joukkuekavereista ja ystävistä. Robin muisto elää edelleen hänen intohimonsa taiteeseen ja elokuvaan sekä hänen kolmen sisarensa kautta, jotka merkitsivät hänelle maailmaa, tähden perhe muisteli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja