Sarjoista 24 ja Bosch tunnettu näyttelijä on kuollut 45-vuotiaana

Näyttelijä Annie Wersching on kuollut.

Parhaiten rooleistaan sarjoissa 24 ja Bosch tunnettu näyttelijä Annie Wersching, 45, on kuollut 29. tammikuuta syöpään. Asian vahvisti Deadlinelle hänen tiedottajansa.

Wersching sai syöpädiagnoosinsa vuonna 2020, mutta jatkoi työskentelyään siitä huolimatta.

Hänellä oli niin ikään merkittävä rooli tv-sarjassa Star Trek: Picard Borgin kuningattarena kaudella 2. Hän antoi äänensä myös TessilleThe Last of Us -videpelissä, josta tehtiin myös tv-sarja HBO:lle.

Werschingin aviomies, näyttelijä Stephen Full, antoi murtuneen lausunnon vaimonsa kuolemasta.

– Tämän perheen sielussa on nykyään luolamainen reikä. Mutta hän jätti meille työkalut sen täyttämiseen. Hän löysi ihmeen yksinkertaisesta hetkestä. Hän ei vaatinut musiikkia tanssiakseen. Hän opetti meitä olemaan odottamatta, että seikkailu löytää sinut. ”Mene etsimään. Se on kaikkialla.” Ja löydämme sen, Full kommentoi.

Myös 24-sarjan ohjaaja ja vastaava tuottaja Jon Cassar ilmaisi kunnioituksensa Werschingin poismenolle.

– Sydämeni on särkynyt useampaan osaan kuin osaan laskea. Annie tuli maailmaani avoimella sydämellä ja tarttuvalla hymyllä. Lahjakkuudellaan hän salpasi hengitykseni. Anniesta tuli enemmän kuin työkaveri, hänestä tuli todellinen ystävä minulle, perheelleni ja jokaiselle hänen kanssaan työskennelleelle näyttelijälle ja tiimin jäsenelle. Häntä jäädään todella kaipaamaan heidän ja fanien taholta, joiden kanssa hän on aina löytänyt aikaa olla vuorovaikutuksessa. Annie sinua tullaan kaipaamaan, jätit jälkesi, ja olemme parempia sen ansiosta, Cassar sanoi.

Werschingillä oli myös kolme lasta: Freddie, 12, Ozzie ja Archie, 4.

Wersching näytteli 24-tv-sarjassa FBI-agentti Renee Walkeria ja Bosch-sarjassa Julia Brasheria.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja