Titanic-näyttelijä David Warner on kuollut

Tällainen alus on Titanic II 0:32
Tältä näyttää Titanic II -alus!

Näyttelijä oli kuollessaan 80-vuotias.

Titanic-elokuvasta tuttu David Warner, 80, on kuollut syöpään liittyvään sairauteen. Warner näytteli elokuvassa Spicer Lovejoyta, joka oli Caledon Hockleyn henkilökohtainen palvelija ja henkivartija. Hockley oli elokuvassa puolestaan Rose Dewitt Bukaterin kihlattu.

Warnerin perhe vahvisti hänen kuolemansa BBC:lle antamassaan lausunnossa, jossa he kertoivat Warnerin olleen sairaana viimeisen puolentoista vuoden ajan.

– Me, hänen perheensä ja ystävänsä, kaipaamme häntä valtavasti, ja muistamme hänet hyväsydämisenä, anteliaana ja myötätuntoisena miehenä, kumppanina ja isänä, jonka poikkeuksellisen työn perintö on koskettanut niin monen elämää vuosien varrella. Sydämemme ovat särkyneet, perhe kommentoi.

Warner opiskeli Royal Academy of Dramatic Art -teatterikoulussa, Lontoossa, ja hänen näyttelijänuransa alkoi vuonna 1962 rooleilla We Joined The Navy- ja The King's Breakfast -elokuvissa. Yksi Warnerin parhaiten tunnettuja rooleja oli, kun hän näytteli Keith Jenningsiä  The Omen -kauhuelokuvassa vuonna 1976.

Lue myös:

    Uusimmat