The Crown -sarja etsii nuoren prinssi Harryn näyttelijää – aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä

0:37
Prinssi William ja prinssi Harry seurasivat kulkueessa kuningatar Elisabetin arkun siirtoa.

Prinssi Harrya muistuttavilla ihmisillä on nyt mahdollisuus päästä mukaan The Crown -sarjaan.

Netflix julkaisi casting-kutsun, jossa etsitään näyttelijää The Crown -sarjaan kuningatar Elisabetin pojanpoika prinssi Harryn rooliin 16–20-vuotiaana. Kutsussa pyydetään kaikkia hakijoita lähettämään valokuva itsestään sekä 30 sekunnin video, jossa kerrotaan jostakin, mitä he rakastavat. Ilmoituksessa korostetaan, että rooli ei vaadi aiempaa ammattikokemusta, vaan vain vahvaa fyysistä samankaltaisuutta prinssin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisun mukaan prinssi Harryn roolin kuvaukset alkavat marraskuussa 2022.

Viime kuussa Netflix ilmoitti, että nuoren prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen  roolien näyttelijät on valittu. Meg Bellamy ottaa prinsessan roolin, kun taas prinssi Williamia esittävät useat näyttelijät hahmon ikääntyessä: 16-vuotias Rufus Kampa ja 21-vuotias Ed McVey. The Crown on ensimmäinen ammattimainen tv-esiintyminen kaikille 3 nuorelle näyttelijälle.

The Crownin 6. ja viimeisen kauden odotetaan kattavan 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun, ja fanit odottavat näkevänsä ruudulla jotakin prinsessa Dianan kuolemasta, jolloin prinssi William oli 15-vuotias ja prinssi Harry 12-vuotias. Vaikka sarjan tekijät ovat sanoneet, ettei heillä ole suunnitelmia kuvata sarjassa nykyaikaa, on arveltu, että ohjelma esittää myös Williamin ja Catherinen romanssin alkua heidän opiskellessaan St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa.

Sarjan 5. ja näin toiseksi viimeinen kausi julkaistaan ​​9. marraskuuta. Vaikka 5. kauden oli alun perin tarkoitus olla viimeinen, tekijät muuttivat mieltään.

– Kun aloimme keskustella 5. kauden tarinoista, kävi pian selväksi, että voidaksemme tehdä oikeutta tarinan rikkaudelle ja monimuotoisuudelle, meidän pitäisi palata alkuperäiseen suunnitelmaan ja tehdä 6 kautta. On selvää, ettei 6. kausi vie meitä yhtään lähemmäksi nykypäivää, mutta se antaa meille mahdollisuuden käsitellä samaa ajanjaksoa yksityiskohtaisemmin, sarjan luoja Peter Morgan sanoi heinäkuussa 2020.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja