Netflix julkaisi odotetun vilauksen – tältä näyttävät The Crownin prinssi William ja Catherine

Pekka tapasi prinsessa Dianan ja jalat olivat mennä alta:"Olin ihan hyytelöä" 1:37
Pekka tapasi prinsessa Dianan ja jalat olivat mennä alta: "Olin ihan hyytelöä"

The Crownin kuudennella tuotantokaudella prinssi Williamia esittää Ed McVey ja prinsessa Catherina Meg Bellamy.

Netflixin brittihovin kuninkaalliseen perheeseen keskittyvän The Crown -sarjan kuudennen ja viimeisen kauden tuotanto on käynnissä. Torstaina 27. huhtikuuta Netflix julkaisi ensimmäisen vilauksen siitä, miltä näyttävät sarjassa nuoret prinssi William ja prinsessa Catherine. Sarjassa Williamia näyttelee Ed McVey ja Catherinea Meg Bellamy.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

The Crown -sarjassa seurataan kuninkaallista perhettä kuningatar Elisabetin valtakauden aikana. Kuudennella kaudella tarina etenee 2000-luvulle, jolloin mukaan tulevat myös nuorten prinssi Williamin sekä prinssi Harryn edesottamukset. 

William ja Catherine tapasivat toisensa 2000-luvun alussa opiskellessaan St. Andrew'sin yliopistossa. He alkoivat seurustella vuonna 2003, mutta erosivat vuonna 2007 hetkeksi, palaten kuitenkin varsin pian takaisin yhteen. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2011 ja he ovat sittemmin saaneet kolme lasta: prinssi Georgen, prinsessa Charlotten sekä prinssi Louisin.

The Crown on äärimmäisen suosittu sarja ympäri maailman, mutta se on kerännyt myös kritiikkiä, varsinkin tuoreempien tuotantokausiensa johdosta. Sarjaa on muun muassa kritisoitu siitä, että siinä otetaan liikaa taiteellisia vapauksia suhteellisten tuoreiden tapahtumien suhteen, kertoo The Guardian

Muun muassa The Times -lehti julkaisi taannoin näyttelijä Judi Denchin kirjoituksen, jossa tämä totesi, että "mitä lähemmäksi nykyaikaa draama tulee, sitä vapaammin se näyttää halukkaalta hämärtämään rajaa historiallisen tarkkuuden ja karkean sensaatiohakuisuuden välillä". Dench myös pohti tekstissään, että monet katsojat, varsinkin "valtameren toisella puolen" saattavat ottaa sarjan tapahtumat täytenä historiallisena totena, vaikka niitä on dramatisoitu.

Netflix lisäsi viidennen tuotantokauden yhteydessä sarjan traileriin sekä sen Twitter-profiiliin maininnan, että sarja on "fiktiivinen dramatisointi".

The Crownin kuudes ja viimeinen tuotantokausi julkaistaan loppuvuodesta 2023. Yksi kaudella käsiteltävistä tapahtumista on myös prinsessa Dianan kuolema vuonna 1997. Dianaa sarjassa näyttelee Elizabeth Debicki ja Charlesia puolestaan näyttelijä Dominic West

Lue myös:

    Uusimmat