Iloisia uutisia kuninkaallisfaneille! Suosikkisarja The Crownista tehdään kuudeskin tuotantokausi

Netflix vahvisti torstaina, että menestyssarja The Crownista tehdäänkin yksi tuotantokausi enemmän kuin aiemmin on ilmoitettu.

Kuningatar Elisabetin elämästä kertova Netflix-sarja The Crown on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa.

Sarjaa on päästy näkemään vasta kolmen tuotantokauden verran, mutta uusia jaksoja on jo kuvattu kovaa vauhtia, ja maistiaisia tulevasta on päästy jo näkemään kuvienkin muodossa.

Torstaina Netflix julkisti sarjan faneille iloisen uutisen: aiemmasta tiedosta poiketen sarjaa aiotaankin tehdä viiden sijaan kuusi tuotantokautta!

– Uutisia palatsista: vahvistamme, että The Crownista tehdään kuudes (ja viimeinen) tuotantokausi aiemmin ilmoitetun viiden sijaan, Netflixin twiitti kuului.

Neljännellä kaudella kuningatar Elisabetin roolissa nähdään edelleen Olivia Colman. Viidennellä ja tiettävästi myös kuudennella tuotantokaudella päärooliin hyppää Imelda Staunton.

Seuraavalla kaudella sarjassa alkavat kiinnostavat ajat myös nuoremman sukupolven toimesta, kun mukaan juonenkäänteisiin hyppää myös prinsessa Diana (Emma Corrin). Kolmannella kaudella katsojat näkivät jo nuoren prinssi Charlesin (Josh O'Connor) ihastuksen Camilla Shandiin.

– Emma on uskomaton lahjakkuus, joka vakuutti meidät heti, kun hän astui Diana Spencerin rooliin, sarjan luoja Peter Morgan ylisti Dianan roolissa nähtävää nuorta näyttelijää.

– Siinä missä hänessä on nuoren Dianan viattomuutta ja kauneutta, hän pystyy myös esittämään erikoislaatuista naista, joka nousi tuntemattomasta teini-ikäisestä sukupolvensa ikonisimmaksi naiseksi.

Nuorena prinssi Charlesina nähty Josh O'Connor on kuitenkin paljastanut, ettei tulevilla kausilla tulla näkemään aivan kaikkea, mitä lehdistä on vuosien saatossa saatu lukea.

– Kun minulle tarjottiin roolia, oli yksi ensimmäisistä kysymyksistäni – tai oikeastaan ilmoituksistani – että tamponikeskustelua ei tehdä, O'Connor sanoi SiriusXM:n haastattelussa viitaten prinssi Charlesin ja tämän silloisen rakastajattaren Camilla Parker-Bowlesin julkisuuteen vuotaneeseen tuhmaan puhelinkeskusteluun.

– Tamponigaten fanit tulevat siis valitettavasti pettymään, hän vitsaili vielä.

Sarjan neljännen kauden on ennakoitu ilmestyvän Netflixiin marras-joulukuussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja