The Bachelorette -tähti Josh Seiter ei olekaan kuollut – Instagram-tili hakkeroitiin

Josh Seiterin kuolemasta kerrottiin hänen Instagram-tilillään. Hän on kuitenkin elossa ja voi hyvin. 

Yhdysvaltalaisen The Bachelorette -sarjan vuonna 2015 esitetyllä kaudella kilpailleen Josh Seiterin uutisoitiin kuolleen 36-vuotiaana. Suru-uutisesta kerrottiin Seiterin Instagram-tilillä.

– Äärimmäisen raskain sydämin kerromme traagisen uutisen Joshuan odottamattomasta kuolemasta, Seiterin Instagram-tilille jaetussa viestissä kerrotaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuten kaikki hänet tunteneet voivat vahvistaa, Joshua oli uskomattoman kirkas valo yhä himmeämmässä maailmassa. Hänen peloton äänensä ja lannistumaton sielunsa auttoivat tuhansia ihmisiä heidän synkimpinä hetkinään tuntemaan olonsa vähän vähemmän yksinäiseksi. Vaikka sydäntämme särkee suunnattomasti Joshuan poismenon vuoksi, saamme lohtua tiedosta, että hän on vihdoin rauhassa, viesti jatkuu.

Seiterin Instagram-tilille jaetun viestin loppuun on lisätty kriisikeskuksen yhteystiedot.  Julkaisu on sittemmin poistettu.

29. elokuuta hän kuitenkin julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa sanoo olevansa elossa ja voivansa hyvin. Videolla hän kertoo, että hänen tilinsä hakkeroitiin ja hän yritti epätoivoisesti saada sitä takaisin viimeiset 24 tuntia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oli järkyttävää, kun näin, että minut oli hakkeroitu ja tämä asia oli julkaistu, ja se oli suunniteltu näyttämään aidolta ja saamaan todella vastauksia ihmisiltä, Seiter sanoi puhelinkeskustelussa CNN:n kanssa iltapäivällä 29. elokuuta. 

Juttua päivitetty 4.9. kello 08:45: Juttua päivitetty kauttaaltaan. Josh Seiter julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa sanoo olevansa elossa ja voivansa hyvin. Videolla hän kertoo, että hänen tilinsä hakkeroitiin.

Lue myös:

    Uusimmat