Näyttelijä Kate Beckinsalen päivitys huolestutti jälleen seuraajat

Näyttelijä Kate Beckinsale jakoi jälleen kuvan sairaalasta. 

Näyttelijä Kate Beckinsale, 50, on jakoi pääsiäisen kunniaksi kuvan, jossa esittelee suloisia pupu-sukkiaan. Seuraajat kiinnittivät huomiota kuvan ympäristöön. Vaikuttaa siltä, että kuva on otettu jälleen sairaalassa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kommenttikenttä täyttyi nopeasti huolestuneista kyselyistä ja tsemppiviesteistä. 

– Mikä on hätänä! Gwen Stefani kirjoittaa. 

– Paranne kultaseni, Rebel Wilsonin kihlattu Ramona Agruma kommentoi.

Beckinsalen kuvat ovat aikaisemminkin herättäneet huolta seuraajissa. Hän julkaisi 11. maaliskuuta Instagramissa itkuisia kuvia sairaalavuoteelta. Otokset on jaettu julkaisun yhteydessä, jossa on myös kuvia hänen äidistään ja koirista. 

– Hyvää syntymäpäivää ja viimeviikkoista Ison-Britannian äitienpäivää uskomattomalle äidilleni. Kiitos niille, jotka rakastavat meitä ja tukevat meitä, kun kaikki on paskaa ja yrittävät varmistaa, että on joitakin kohtia, jotka eivät ole. Ja siitä, että huolehditte koiristamme, kun me emme voi, ja johdatte meidät muistamaan iloisia asioita, kun emme voi. Ja että tulette paikalle, kun olemme sairaita ja istutte kanssamme. Ja lähetätte ilmapalloja ja tarkistatte, olemmeko kunnossa ja vedätte meidät pois ahdingosta rakkaudella, Beckinsale kirjoitti. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viimeksi näyttelijä kertoi terveysongelmistaan vuonna 2019, kun häneltä oli revennyt munsarjakysta. Tuolloin hän jakoi kuvia sairaalasängystä. 

– Kävi ilmi, että revennyt munasarjakysta todella sattuu, ja morfiini saa minut itkemään. Niin kiitollinen kaikille, jotka huolehtivat minusta, hän kirjoitti tuolloin. 

Beckinsale on näytellyt muiden muassa elokuvissa El Tonto (2023), Whiteout – kuolema jäätiköllä (2009) ja Lentäjä (2004).

Lue myös:

    Uusimmat