The Bachelorette -tähti Josh Seiter ei olekaan kuollut – Instagram-tili hakkeroitiin

Monet mediat ovat uutisoineet The Bachelorette -tähti Josh Seiterin, 36, kuolemasta. Hän on kuitenkin elossa ja voi hyvin. 

Äskettäin uutisoitiin yhdysvaltalaisen deittailurealitysarja The Bacheloretten tähden Josh Seiterin, 36, kuolemasta. Hänen vahvistetulla Instagram-tilillään oli julkaisu, jossa hänen kerrottiin kuolleen.

29. elokuuta hän on kuitenkin julkaissut Instagram-tilillään videon, jossa sanoo olevansa elossa ja voivansa hyvin. Videolla hän kertoo, että hänen tilinsä hakkeroitiin ja hän yritti epätoivoisesti saada sitä takaisin viimeiset 24 tuntia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oli järkyttävää, kun näin, että minut oli hakkeroitu ja tämä asia oli julkaistu, ja se oli suunniteltu näyttämään aidolta ja saamaan todella vastauksia ihmisiltä, Seiter sanoi puhelinkeskustelussa CNN:n kanssa iltapäivällä 29. elokuuta. 

Useat mediat kertoivat Seiterin kuolemasta hänen Instagram-tilillään olevan ilmoituksen perusteella. Julkaisu on sittemmin poistettu.

– Kerromme erittäin raskaalla sydämellä traagiset uutiset Joshuan odottamattomasta kuolemasta. Kuten kaikki hänet tunteneet voivat todistaa, Joshua oli uskomattoman kirkas valo yhä hämärämmässä maailmassa, valejulkaisussa kerrottiin. 

Lausunnossa kerrottiin myös, miten mielenterveysongelmiin voi saada apua viitaten aiheeseen, josta Seiter on puhunut avoimesti sosiaalisessa mediassa. 

– Joku leikki julmaa vitsiä ja pilkkasi mielenterveysongelmiani ja taisteluita, joita olen käynyt läpi masennuksen ja itsemurhayritysten kanssa, Seiter kertoo videojulkaisussaan. 

Seiter kertoo videolla, että aikoo selvittää, kuka on huijauksen takana. 

Seiter esiintyi The Bachelorette -sarjan kaudella 11 vuonna 2015.

CNN on yrittänyt tavoittaa Meta-yritystä, joka omistaa Instagramin, saadakseen kommentin ja vahvistuksen hakkeroinnista. 

Tapaus on samanlainen kuin 14-vuotiaan räppäri ja sosiaalisen median tähti Lil Tayn, jonka Instagram-tili julkaisi aiemmin tässä kuussa lausunnon, joka ilmoitti valheellisesti hänen kuolemastaan. Myöhemmin kerrottiin, että räppäri oli todellakin elossa ja että kolmas osapuoli oli hakkeroinut hänen Instagram-tilinsä.

Lähde: CNN

 

Lue myös:

    Uusimmat