Glee-kollegat muistelevat edesmennyttä Naya Riveraa koskettavilla päivityksillä: "En voi kuvitella maailmaa ilman sinua"

Naya Riveran kollegat ja ystävät muistelevat edesmennyttä tähteä. 

Glee-sarjasta tunnetuksi tulleen yhdysvaltalaisnäyttelijä Naya Riveran, 33, ruumis löytyi maanantaina 13. heinäkuuta. Nainen katosi keskiviikkona 8. heinäkuuta Piru-järvellä, jossa hän oli ollut veneilemässä 4-vuotiaan Josey-poikansa kanssa. Venturan piirikunnan viranomaisten mukaan Riveran kuolinsyy oli hukkuminen.

Tähden Glee-kollegat ovat muistelleet sosiaalisen median tileillään edesmennyttä tähteä. 

Kurt Hummelin roolissa nähty Chris Colfer murtui täysin Riveran kohtalosta. Hän jakoi kuvan itsestään ja entisestä kollegastaan Instagram-seuraajilleen

– Miten voit ilmaista sen kaiken rakkauden ja kunnioituksen toista kohtaan yhdessä postauksessa? Miten voit tiivistää vuosikymmenen ystävyyden ja naurut vain sanoin? Jos olit Naya Riveran ystävä, et voi. Hänen valovoimansa ja huumorinsa etsivät vertaistaan. Hänen kauneutensa ja lahjakkuutensa olivat toisesta maailmasta, hän kuvaili. 

– Hän sai käännettyä huonon päivän hyväksi yhdellä lauseella. Hän inspiroi ja kannusti ihmisiä yrittämättääkin. 

Myös Tina Cohen-Changia näytellyt Jenna Ushkowitz kertoi sanojen löytämisen olevan vaikeaa. Hän jakoi seuraajilleen Instagramissa yhteiskuvan tähden kanssa, ja ylisti edesmennyttä näyttelijää otoksen yhteydessä. 

– Rakastan sinua ja lupaan auttaa, että lahjakkuutesi, huumorisi ja uskollisuutesi jäävät elämään, hän kirjoitti. 

Toisella kaudella Glee-sarjaan mukaan tullut Darren Criss suri näyttelijää myös tilillään. Crissin mukaan Rivera sai hänet aina nauramaan.

– Hän oli rohkea. Hän oli hervoton. Hän oli todella hauska, hän kirjoitti. 

Mercedes Jonesia Glee-sarjassa näytellyt Amber Riley julkaisi Instagram-tilillään suloisen videon Riverasta ja tämän Josey-pojasta. 

– Minun lempiduettokumppanini. Rakastan sinua. Kaipaan sinua. Minulla ei ole nyt sanoja, paljon tunteita vain. Lepää rauhassa enkeli, hän kirjoitti videon yhteyteen. 

Kevin McHalen mukaan Naya Rivera oli lahjakkain ihminen, jonka hän tunsi. Instagram-kirjoituksessaan hän kuvailee naisen Riveran tehneen hänestä paremman ihmisen. 

– En voi kuvitella maailmaa ilman sinua, hän summasi. 

Twitter-tilinsä juuri sulkenut Lea Michele jakoi Instagram-tilinsä Tarinat-osioon kuvan Riverasta. Hän muisti kuvalla myös entistä poikaystäväänsä, Glee-sarjassakin näytellyttä Corey Monteithia, joka menehtyi 13. heinäkuuta 2013.

Riveran tunnistamisesta lehdistötilaisuudessa tiedottanut Venturan piirikunnan seriffi Bill Ayub kertoi aikaisemmin, että viranomaiset uskovat Riveran pelastaneen pienen poikansa ennen kuin hän itse hukkui. Ayubin mukaan tutkijat uskovat, että Rivera sai poikansa takaisin vuokraamansa veneen kyytiin, kun kaksikko joutui ongelmiin oltuaan uimassa vedessä. 

– Uskomme, että hän on kerännyt tarpeeksi energiaa saadakseen poikansa takaisin veneeseen, muttei tarpeeksi pelastaakseen myös itsensä.

Lue myös:

    Uusimmat