Terveysguru kehitti hämmentävän bisneksen: myy ”seksipölyä” useiden kymppien hintaan per purkki

2:24

Seksipöly toimii testaajien mukaan kuin harvinaisen pahanmakuinen kahvi.

Videolla seksuaaliterapeutti kertoo, kannattaako seksivinkkejä kokeilla.

Hyvinvointiyrittäjä, terveysguru ja Moon Juice -yrityksen toimitusjohtaja Amanta Chantal Bacon, 35, on kehittänyt juomiin lisättäviä kasvipohjaisia pulvereita kuuteen eri tarkoitukseen: kauneutta, aivojen toimintaa, seksihaluja, voimaa, sielua tai unenlaatua parantamaan. Yksi hillopurkin kokoinen pulveripurkki maksaa 40 dollaria (noin 35 euroa).

Bacon kertoo Time-lehden haastattelussa opiskelleensa lääkekasvien käyttöä sen jälkeen kun länsimaisen lääketieteen ei onnistunut parantaa naista kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Bacon kokee, että kasvit sen sijaan paransivat niin hänen kehonsa kuin mielensäkin.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Seksipöly ei kasvattanut libidoa 

Kasveista valmistetun seksipölyn tarkoituksena on nostaa ihmisen libidoa lisäämällä verenkiertoa juuri oikeissa kehon kohdissa. Seksipölyä kokeilleiden henkilöiden mukaan tuote todella toimii – kahvin tavoin.

Eräs seksipölyä testannut kertoo, että pulveria sisältävän juoman nauttimisen jälkeen olo oli erittäin energinen. Seksuaaliset halut eivät kuitenkaan juurikaan lisääntyneet, ja juoma oli erittäin pahaa.

Muiksi seksipölyn haittavaikutuksiksi lueteltiin päänsärky sekä vatsanväänteet. Todella seksikästä.

– En huomannut eroa seksihaluissani, mutta join silti tätä juomaa, joka näyttää suklaalta, haisee hedelmäsäilykkeiltä ja maistuu lialta. Se ei tuntunut vaivan arvoiselta, kirjoittaa tuotetta testannut Lane Moore Cosmopolitanissa.

***

17:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja