Terveys petti: Kanadalaistoimittaja alkoi takellella sanoissaan kesken suoran lähetyksen – "Hyvin pelottava tilanne"

Uutisankkuri sai aivoinfarktin kesken lähetyksen:"Sanat eivät vain tulleet ulos suustani" 1:35
KATSO MYÖS: Katso, millaisesta tilanteesta ankkuri Julie Chin selvisi onneksi säikähdyksellä syksyllä 2022.

Kanadalainen uutistoimittaja toipuu kesken lähetyksen saamastaan kohtauksesta.

CTV Edmonton -uutisasemalla työskentelevä kanadalainen Jessica Robb oli raportoimassa suorassa lähetyksessä viime sunnuntaina, kun jotain pelottavaa tapahtui.

Vasta viime syksynä samankaltainen tilanne pelästytti toisessa uutislähetyksessä. Katso yllä olevalta videolta hetki, kun uutisankkuri Julie Chin sai aivoinfarktin kesken lähetyksen!

Ensimmäiset kymmenen sekuntia vaikuttivat sujuvan normaalisti, mutta sitten Robb alkoi takellella sanoissaan, uutisoi Today. Vihdoin Robb sai kuitenkin kerrottua studion uutisankkuri Nahreman Issalle, ettei voi hyvin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhteys katkaistiin, mutta sitä ennen mediapersoona Mike Singtonin Twitterissä jakamalla videolla voi nähdä, kuinka Robb alkaa huojua pelottavan näköisesti. Uutisankkuri vakuutti katsojille, että Robbin kunnosta huolehditaan, eikä tämä ole yksin.

– Hyvin pelottava tilanne, kuvailee Sington näkemäänsä twiitissään.

Robb voi jo paremmin

Vielä samana iltana uutisasema tiedotti Twitterissä huolestuneille katsojille Robbin voivan paremmin ja lepäävän. Seuraavana päivänä Robb itse tiedotti tilanteestaan.

– Sunnuntai-iltana hyvin henkilökohtainen ja haavoittuvainen hetki tapahtui, kun raportoin suorana. Sen jälkeen sitä on jaettu tuhansia kertoja, ja syystä on julkaistu perusteettomia teorioita, Robb murehti tiedotteessaan.

Robbin tiedote kokonaisuudessaan.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toimittaja kiittää kuitenkin saamastaan tuesta ja vakuuttaa, ettei syytä huoleen ole. Yksityiskohtiin Robb ei halua mennä, mutta sanoo oman terveystaustansa riittävän selittämään, mitä tapahtui. Robb kuitenkin toteaa, ettei tapahtunut liity millään lailla koronarokotteisiin.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat